EGÉSZSÉG KLINIKA
Egészség Klinika - 03.31.

Az Egészség Klinika ezen adásában Erdélyi Mónika utánajárt többek között annak is, hogy hányszor konzultálunk évente az orvosainkkal, és hogy tudjuk-e, mi a különbség a vény nélküli és a vényköteles gyógyszerek között. Proksa Szandra egykori szépségkirálynő pedig elmondta, hogyan kezeli a migrénjét és a menstruációs panaszait, sőt a műsorvezető Csonka Andrást is meglátogatta!

MÉG TÖBB EGÉSZSÉG KLINIKA

Az Egészség Klinika epizódjaiban tematikusan, a leggyakoribb megbetegedések megelőzésére, gyógyítására, az életminőség javításra keresünk megoldásokat. A műsorvezető és a szakértők epizódonként másik érintettnek nyújtanak segítséget, járják körül, mutatják be és próbálják ki a gyógyuláshoz vezető módszereket. A 24 perces epizódokban 8-10 helyszínre kísérjük el a gyógyulni vágyó résztvevőket. A test és a lélek egyaránt támogatást kap, kiemelt jelentőséget tulajdonítva a prevenciónak. Az adások főszereplői találkoznak hasonló betegségen vagy egészségügyi problémán átesett sorstársakkal, ezzel is megerősítést adva a gyógyuláshoz. Küzdelmek, kételyek, kérdések, apró lépések, tapasztalatcsere és a rögös út buktatóinak és sikereinek hiteles bemutatása a műsor.

Címkék: csonka andrás   egészség klinika   erdélyi mónika

2018. március 31. 10:59Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS