MŰSORAINK
EGÉSZSÉG KLINIKA

Az Egészség Klinika ezen adásában Erdélyi Mónika utánajárt többek között annak is, hogy hányszor konzultálunk évente az orvosainkkal, és hogy tudjuk-e, mi a különbség a vény nélküli és a vényköteles gyógyszerek között. Proksa Szandra egykori szépségkirálynő pedig elmondta, hogyan kezeli a migrénjét és a menstruációs panaszait, sőt a műsorvezető Csonka Andrást is meglátogatta!
Tovább
A világon több ezer ritka betegséget tartanak számon a kutatók. Melyek ezek és hogyan lehet ellenük védekezni? Erdélyi Mónika utánajárt a kérdésnek az Egészség Klinika új adásában, sőt egy nem mindennapi betegséggel diagnosztizált férfi történetét is bemutatta. Kattints, és nézd meg a teljes adást!
Tovább
Tímea a várandóssága alatt tudta meg, hogy tüdőrákban szenved. Soha nem dohányzott, egészségesen élt, sportolt, mégis megtörtént a baj... Nézd meg az adást, hogy többet megtudj a betegségről!
Tovább
A húgyhólyagrák nem ritka betegség, oda kell figyelni a tünetekre, és mihamarabb orvoshoz fordulni. A betegség kialakulása és a dohányzás között egyértelmű összefüggés van: a diagnosztizált betegek fele aktív vagy egykori dohányos. A lakosság arányában Közép-Európában Magyarországon hal meg a legtöbb nő hólyagrákban. Sajnos a legelső tünetek viszonylag későn mutatkoznak...
Tovább


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS