MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

11.20Családi Titkok
12.30Jóban Rosszban
13.40Mintaapák
14.35Farm VIP
16.05Tények
16.35Családi Titkok
TELJES TV MŰSOR


Összeállt Tina és Lali bácsi személyében Emilio testőrgárdája, akik egy kisautóval szerették volna menekíteni az énekest, azonban Emil se így, se úgy nem fért be a járműbe. 
Tovább
A beszédtechnika tanár szerint sokat kell még fejlődnie Csillának, aki nem akar Berki Krisztián, hanem egy igazi profi műsorvezetőakar lenni. 
Tovább
Lajcsi és Zámbó Jimmy a koncertek végén mindig előadott egy közös dalt, amit most Krisztián is szeretne elénekelni a zenésszel édesapja emlékére.
Tovább
Csilla egy órás késéssel érkezett meg a beszédtechnika tanárához, aki jó tanácsokkal látta el a műsorvezetőt, miben kellene még fejlődnie, hogy teljesüljön az álma.
Tovább

Az énekest szétszedik a nők a fellépéseken, ezért arra gondolt, hogy ki védhetné meg őt a rajongóktól, ha nem a felesége. Hogy mit szólt Tina Emilio ötletéhez, kiderül a videóból!
Tovább
Csilla beszédtanárhoz sietett, ám párja vezetési stílusa teljesen kiborította a műsorvezetőt, aminek hangot is adott. Párja végül besokallt menyasszonyától, és hihetetlen dolgot tett vele. 
Tovább
Tina és Emilio a szlovákiai forgatáson nem kaptak tolmácsot a sminkesekhez. Tina kicsit aggódott, mert neki nagyon fontos, hogy hogyan van kifestve. Emilio viszont nem izgult: közölte, hogy Al Pacino-sminket kér…
Tovább
Berki arról mesélt, milyen jól érezte magát a gyöngyösi karácsonyi vásáron. Laura rákérdezett, hogy kivel járt ott. Kiderült, hogy nem Pamelával…
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS