MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

11.20Családi Titkok
12.30Jóban Rosszban
13.40Mintaapák
14.35Farm VIP
16.05Tények
16.35Családi Titkok
TELJES TV MŰSOR


Csilla azt hitte, hogy a cirkuszigazgató egy bébi elefánttal akarja meglepni, ám amit kapott, arra egyáltalán nem számított.
Tovább
Mindenkinek vannak olyan szokásai, berögződései, amikről egészen addig nem gondolná, hogy furcsák, amíg a környezete nem szól miatta. A témában Voksán Virág és Fresh Andi volt a FEM3 Café vendége. A DJ többek közt arról beszélt, hogy miért nem szereti a porcukrot, és a nyilvános mellékhelyiségekkel is hadilábon áll. Andi pedig illatmániásnak tartja magát, aki nem csak a sötéttől, de a diótól és a mogyorótól is irtózik.
Tovább
Pamela barátnőjének tette fel a kérdést, hogy vajon párja, Berki Krisztián valóban oltár elé akar-e vele állni. Csiki azzal nyugtatta Pamelát, gondoljon azokra a mondatokra, amiket Krisztián akkor mondott neki, amikor balesetet szenvedett.
Tovább
Ágica új szerepben szeretné kipróbálni magát, ezt pedig  Fresh Andival is közölte, aki maga is alig akarta elhinni, amit barátnője mond neki. 
Tovább

Csilla megpróbált felállni a lóra, de csak a guggolásig jutott. Szerencsére a biztosító kötél rajta volt, így esés helyett repült egyet a levegőben, ám az érkezés így is fájdalmasra sikeredett.
Tovább
A modell mostanság egyre többet szomorkodik, ami barátnőjének is feltűnt. Csiki végül rákérdezett, mi nyomasztja Pamelát, aki elárulta neki az esküvővel kapcsolatos aggodalmait.
Tovább
Zsolti nem tetszése ellenére Csilla elment kiskutyájukkal egy cirkuszba, hogy idomárnak tanulhasson, mivel kedvence nem akar hallgatni rá. Közben párja is megjelent, aki éktelen haragra gerjedt Csilla miatt.
Tovább
Kucsera Gábor áthívta a sógorát, hogy megvitassák lúdtalp problémáját, ám Norbi nem egyedül érkezett, hanem Ludmillával, aki fenekestül felforgatta a Kucsera család életét.
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS