MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

11.20Családi Titkok
12.30Jóban Rosszban
13.40Mintaapák
14.35Farm VIP
16.05Tények
16.35Családi Titkok
TELJES TV MŰSOR


Curtis szerint az lenne a legjobb, ha Ágica megtanulna playbackelni, így Fresh Andinak sem kéne visszamondania a koncerteket, hiszen van kivel színpadra lépnie.
Tovább
Krisztián asszisztense nagyon sajnálja Pamelát, akit nagyon zavar, ahogyan Krisztián hozzááll az esküvő kérdéshez. Krisztián úgy érzi, teljesítette Pamela legnagyobb vágyát azzal, hogy megkérte a kezét, és szabad kezet adott párjának az esküvő szervezésében.
Tovább
Pamelával kapcsolatban akart beszélni asszisztense Berkivel, akinek azonban nem volt se kedve, se ideje a magánéletével kapcsolatos kérdésekre válaszolgatni.
Tovább
A modellnek a popsiját fotózták volna, azonban barátja olyat fedezett fel Csilla testének ezen részén, ami még menyasszonyánál is kiverte a biztosítékot.
Tovább

Csilla egy félreérthető beszélgetést bonyolított telefonon, ezt pedig a barátja is meghallotta, aki rögtön számon is kérte menyasszonyát. 
Tovább
Míg Ági régebben nem tudott megálljt parancsolni az esti hűtőlátogatásnak, mostanában azt mondja, szinte sosincs étvágya. Persze azért nem koplal, ő is eszik, hiszen tudja a szervezetének szüksége van a táplálékra. Tíz kilós fogyását nem lehet nem észrevenni az afrikai kóladió nem csak az étvágyát csökkentette, de energikusabbnak is érzi magát azóta.
Tovább
Pamela nemrég tért haza törökországi lánybúcsújáról, Krisztián pedig nyugodt szívvel utazott el az Ázsia Expressz forgatására, mivel minden sínen volt az esküvővel kapcsolatban. Eztán robbant a bombahír: közösségi oldalaikon jelentették be, elmarad a július 1-re tervezett lakodalom. Most azonban újabb részletek szivárogtak ki...
Tovább
Fresh Wiki hamarosan világra hozza gyermekét, így Fresh Andi egyedül marad a színpadon. Az énekesnő elárulta, hogy Ágicanak minden vágya, hogy felléphessen vele. Lehet, hogy ez az álom most valóra válik?
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS