MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

09.05Magánnyomozók
10.15Családi Titkok
11.20Családi Titkok
12.30Jóban Rosszban
13.40Mintaapák
14.35Farm VIP
TELJES TV MŰSOR


Gyerekkoráról mesélt Joshi Bharatnak Tracy, akiről kiderült, édesanyja születése után elhagyta. Bár Tracy nevelőszülőkhöz került, borzalmas dolgokat kellett átélnie.
Tovább
A műsorvezetől párja, Zsolti tesztelte a TV2 új műsorának, a Ninja Warriornak a tesztpályáját. Csilla nagyon büszke volt Zsoltira, aki remekül vette az akadályokat.
Tovább
Pamela az esküvőjük helyszínén találkozott volna Krisztiánnal, aki nem jelent meg a megbeszélt időpontban, maga helyett inkább az asszisztensét küldte el a próbavacsorára. 
Tovább
A műsorvezető komoly edzést tartott párjának, hiszen szeretné, ha Zsolti részt venne a TV2 legújabb műsorában, és meg is nyerné. Hogy hogyan reagált erre Csilla párja, kiderül a videóból!
Tovább

Emilio mindenképpen bizonyítani akarta Tinának, hogy ő vérbeli olasz, ám felesége a születési bizonyítványa alapján hamar felvilágosította valódi származásáról. 
Tovább
Baukó Éváék csónakázni szerettek volna Tracyvel, azonban már a csónakba szállás komoly problémát okozott, ami miatt Tracy majdnem beleesett a vízbe. 
Tovább
Pintér Tibor komoly edzésbe kezdett, hogy ő lehessen az országban a legfiatalosabb színésze. 
Tovább
A műsorvezető mindent megtett, hogy bevágódjon a fotósnál, akinek - Csilla szerint - biztosan bejött, ám flörtölni mégsem akart vele.
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS