MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

09.05Magánnyomozók
10.15Családi Titkok
11.20Családi Titkok
12.30Jóban Rosszban
13.40Mintaapák
14.35Farm VIP
TELJES TV MŰSOR


Anna nem esett kétségbe, hogy eltűnt az autója. Négy kerék helyett kétkerekűre váltott, és még az sem vette el a kedvét, hogy tűsarkúban kellett tekernie a biciklit. 
Tovább
Berki Krisztián a FEM3 Caféban reagált az személyét érintő hírekre, többek között arra, hogy már mindketten egyedülállóként szerepelenek a Facebookon. Krisztián elárulta, nem is voltak, csak rövid ideig ismerősök Hódi Pamelával a közösségi oldalon és tisztázta, miben változott életük bejelentésük óta.
Tovább
Csilla két fiatalembert szólított le, hogy támogassák, mint popsinagykövetet. A két férfi szerette volna megnézni a műsorvezető fenekét, ami Zsoltinak nagyon nem tetszett, és nem is hagyta szó nélkül...
Tovább
Benkő Dániel múzsája rendet szeretett volna tenni a lantművész szobájában, aki jobban szereti, ha rendetlenség veszi körül. Bazsarózsának nem esett jól Dániel viselkedése, akinek hamar sikerült kiengesztelnie párját. 
Tovább

Emilio nagy pácba került azzal, hogy Bangó Margit szobrához láncolta magát, és elfelejtette a lakatnak a kódját. Szerencséjére gyorsan jött a segítség Lali bá' személyében, aki láncfűrésszel akarta kiszabadítani az énekest. 
Tovább
Tracynek gyerekként nem volt könnyű élete, hiszen édesanyja elhagyta, később pedig nevelőszülőknél nevelkedett. Volt olyan pillanat, amikor annyira betelt nála a pohár, hogy képes lett volna eldobni az életét is. Joshinak elárulta, a nehézségeken végül úgy tudott túljutni, hogy felkereste édesanyját és megbocsájtott neki.
Tovább
A műsorvezető saját képével ellátott bögréket, kulcstartókat és pénztárcákat csináltatott, amiket majd szeretne szétosztani az embereknek, hogy követőket szerezzen Popó-popsi Egyletébe.
Tovább
Tináénak költözniük kellene, ám Emilio még nagyon ráérne ezzel. Tina piszkálódása miatt az énekes egészen drasztikus dolgot követett el: a kerti szoborhoz láncolta magát. Ami ezután jött, az pedig már csak hab volt a tortán...
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS