MŰSORAINK
DALFUTÁR > Teljes adások

Hien szinte kész dallal várta Hajós Andrást. Varró Dániel megmutatta dolgozó-búvóhelyét, és az is kiderült, most először írt dalszöveget, Pixa pedig egy rögtönzött strandlabda-párbaj után ismerkedett meg az elkészült anyagokkal. Az énekes, Molnár Tamás kifejezetten örült a producer hip-hopos megközelítésének.
Tovább
Az alkotók találkozása kisebb káoszba fulladt. Hajós András beterelte a stúdióba a lelkesen pörgő művészeket, majd Varró Dani és Molnár Tamás nekiállt, hogy közösen faragjon egy utolsót a szövegen, illetve Hien és az énekes a dallammal kapcsolatban tisztázott minden apróságot.
Tovább
Palya Beának határozott elképzelései voltak a dal végső formájáról, Kemény Zsófi veszekedős rapszövegben kezdett el gondolkodni, Szabó Zé pedig kifejezetten nem bánta a népzenei beütést. Az énekes, Wolf Kati mit sem sejtve cseppent bele a folyamat közepébe...
Tovább
Az alkotók csapatmunkában kiegészítették Kemény Zsófi szövegét majd nekiálltak a stúdiómunkának. Wolf Kati után Szabó Zé kérésére rendhagyó módon a dal szerzője, Palya Bea is odaállt a mikrofonhoz.
Tovább

Csorba Lóránt duettnek képzelte el vidám dallamát, amelyre Fluornak kellett szöveget írnia - neki és a producernek is kihívást jelentett Lóci alkotása, mert egyikőjükhöz sem állt közel a dal stílusa. Az elkészült alap meglepte Kökény Attilát, de lelkesen várta a zenei kirándulást. A csapatból többen is Hajós András sejtették az egyik szerzőnek.
Tovább
Miután kiderült, hogy tényleg nem Hajós András szerezte a dalt, a csapat bevonult a stúdióba. A prozodikus ellentéteken megbeszélve, a nyelvi korlátokat némi pálinka segítségével leküzdötte a csapat, és végül megszületett a legújabb sláger.
Tovább
Tarján Zsófit a nagyközönség elsősorban énekesnőként ismeri - az ő dallamára írt szöveget Szabó Ági, aki több év kihagyás után csak most, Hajós András kedvéért tért vissza szakmájához. Producerként Myra Monoka, énekesként pedig Völgyesi Gabi csatlakozott a csajcsapathoz.
Tovább
Zsófi és Ági elégedett volt Myra kompozíciójával, ám a producer határozott elképzelésekkel érkezett, hogyan nyúlna bele a dalszövegbe, ami kemény fejtörést okozott a csapatnak.
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS