Agrártúra
Agrártúra - 2019.09.07.

Nézd meg az Agrártúra legújabb adását!

"Amit eszünk, azzá leszünk" - ezt a régi, de ma is ismert mondást szeretnénk tudatosítani és népszerűsíteni műsorunkkal. A tudatos táplálkozással egyre több televízió műsor foglalkozik, ugyanakkor az, hogy mindez a tudatos alapanyag-választással kezdődik, már kevésbé jelenik meg. Ezt a hiányt pótolja műsorunk, amelyben tippeket adunk arra, milyen termékek és termények kerüljenek az asztalra, miből készüljenek az ételek. A földekről és gazdaságokból indulva, a feldolgozóüzemeken át bemutatjuk, mitől lesz egészséges, tápláló és jó minőségű egy alapanyag. Például, milyen körülmények között kell tartani a sertéseket, hogy húsukból ízletes pörkölt készülhessen, vagy hogyan termesztik a sárgarépát, hogy az ne "zöldségnek látszó tárgyként", hanem vitamindús alapanyagként kerüljön a levesbe. Ehhez kapcsolódóan bemutatjuk azokat az innovatív fejlesztéseket is, amelyek megjelentek a magyar mezőgazdaságban. Mindezzel a műsor segítséget kíván adni a nézőknek, hogyan válhatnak tudatos fogyasztókká. Emellett pedig népszerűsíteni kívánja a jó minőségű, magyar termékeket, felhívva a figyelmet arra, hogy jobban járnak az egészséges, biztonságos és megbízható hazai élelmiszerekkel, mint a sokszor nehezen nyomon követhető eredetű és minőségű külföldi termékekkel.

Címkék: agrártúra

2019. szeptember 7. 9:10



Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS