MŰSORAINK
A KOCKA

A Kocka - 7. adás 1. rész
István érkezik A Kocka stúdiójába. A harminckilenc éves zöldséges hatalmas Diósgyőr drukker, Ördög Nóri ezzel is megpróbálja buzdítani.
A Kocka - 7. adás 2. rész
Hat élettel és két segítséggel vág neki István a negyedik feladatnak, amit Nóri nemes egyszerűséggel paradicsompakoláshoz hasonlít.
A Kocka - 7. adás 3. rész
A Kocka következő kihívója a harminc éves Attila, aki nagyon szeret kockáztatni. Úgy tűnik ezt a játékot pont neki találták ki.
A Kocka - 6. adás 1. rész
Andrea kezdi a játékot, akinek nagy célja van a műsorral: egy klasszikus sátras esküvőt szeretne és egy szép menyasszonyi ruhát. A párjával már 7 éve jegyben járnak, így már tényleg itt az ideje a lakodalomnak…
A Kocka - 6. adás 2. rész
Andrea a harmadik feladatnál tart és még van hét élete. Csupán pár lépés a vonalakon belül választja el őt a 400 ezer forinttól.

A Kocka - 6. adás 3. rész
A következő játékos Miklós, aki “szupererejében” bízva vág neki a Kocka feladatainak.
A Kocka - 5. adás 1. rész
Zsófi folytatja a játékot, aki már teljesített négy feladatot és még van négy élete. Most kiderül, hogy bevállalja-e az ötödik feladványt és játszik-e 1,6 millió forintért...
A Kocka - 5. adás 2. rész
Szabolcs három játékon már túl van, a következő feladványban az ügyességére és az egyensúlyérzékére lesz szüksége. Ha sikeresen teljesíti, 800 ezer forinttal játszhat tovább.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS