A bűn logikája
A bűn logikája - 8. adás - 2018.08.25.

Nézd vissza A bűn logikája nyolcadik, A külföldi munkavállalás veszélyei című részét!

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megbízásából készült sorozat alkotóinak célja, hogy egy olyan – korszerű kommunikációs eszközöket felhasználó – filmsorozat készüljön, ami nem didaktikus módon, nem az elrettentés nyelvén adja át az alapvetően preventív célú tartalmakat. A riportfilm dramatizált jelenetekkel, kísérletekkel, szakértői elemzésekkel járja körbe az egyes témákat: tág gondolati mezőben dolgozza fel nem csak bűnüldözési, bűnmegelőzési, hanem más – társadalom és természet- – tudományágakat is bevonva. A sorozat moderátora Csernák János, aki szuggesztív stílusával, személyes érzéseit is átadva tovább gazdagítja a tartalmat.

Az emberkereskedelem létező probléma, ami hazánkban is veszélyforrás. A bűn logikája ezen a területen is érvényesül, így akár a segítségünkre is lehet a megelőzésben. Az NBT ezúttal azokat a bűnözői attitűdöket és szituációkat mutatja be, amelyek a legnagyobb értéket, az embert és annak a méltóságát veszélyeztetik.


Műsorvezető, narrátor: Csernák János

Címkék: a bűn logikája

2018. augusztus 25. 10:53Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS