A bűn logikája
A bűn logikája - 6. adás - 2018.08.11.

Nézd vissza A bűn logikája hatodik, Tinibiztonság című részét!

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megbízásából készült sorozat alkotóinak célja, hogy egy olyan – korszerű kommunikációs eszközöket felhasználó – filmsorozat készüljön, ami nem didaktikus módon, nem az elrettentés nyelvén adja át az alapvetően preventív célú tartalmakat. A riportfilm dramatizált jelenetekkel, kísérletekkel, szakértői elemzésekkel járja körbe az egyes témákat: tág gondolati mezőben dolgozza fel nem csak bűnüldözési, bűnmegelőzési, hanem más – társadalom és természet- – tudományágakat is bevonva. A sorozat moderátora Csernák János, aki szuggesztív stílusával, személyes érzéseit is átadva tovább gazdagítja a tartalmat.

A tinédzserkor vízválasztó a fiatalok számára, már nem gyerekek, de még nem felnőttek. Az ölükbe hullott szabadság akár rossz utakra is vezetheti őket az éjszakában. A dokumentumsorozat a bűn logikáján keresztül vizsgálja a tinédzserek életét és mutat irányt a bajok megelőzéséhez.

Műsorvezető, narrátor: Csernák János

Címkék: a bűn logikája

2018. augusztus 11. 14:00Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS