A bűn logikája
A bűn logikája - 3. adás - 2018.07.21.

Nézd vissza A bűn logikája harmadik, Gonosztevők online című részét!

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megbízásából készült sorozat alkotóinak célja, hogy egy olyan – korszerű kommunikációs eszközöket felhasználó – filmsorozat készüljön, ami nem didaktikus módon, nem az elrettentés nyelvén adja át az alapvetően preventív célú tartalmakat. A riportfilm dramatizált jelenetekkel, kísérletekkel, szakértői elemzésekkel járja körbe az egyes témákat: tág gondolati mezőben dolgozza fel nem csak bűnüldözési, bűnmegelőzési, hanem más – társadalom és természet- – tudományágakat is bevonva. A sorozat moderátora Csernák János, aki szuggesztív stílusával, személyes érzéseit is átadva tovább gazdagítja a tartalmat.

Az online térben is legalább annyi veszély leselkedik ránk, mint a valódi világban. Csalások, álhírek, illegális cselekmények, és ez csak a netes jéghegy csúcsa. A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács sorozatának ezen epizódja abban segít, hogy ne váljunk áldozattá, esetleg akaratunkon kívül elkövetővé a kibertérben.

Műsorvezető, narrátor: Csernák János

Címkék: a bűn logikája   bűn logikája

2018. július 21. 12:30Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS