INFÓPULT
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Újabb izgalmak Csillagkúton
Izgalmas és aktuális történettel folytatódik a Super TV2 napi sorozata. A Csillagvirág Klinika orvosai felveszik a harcot a koronavírus ellen.
Tizenöt éves születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban
3769 epizód, 2016 szereplő, 5470 forgatási nap, 20 liter művér. Ma tizenöt éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.
Extrém kihívás vár Szekeres Nórára
Idén is elstartolt a világ legkeményebb szánhúzókutya versenye, amelynek összefoglalóit a hazai nézők március 23-án és 30-án láthatják a SuperTV2-ön. Az alaszkai Iditarod közel 1700 kilométeres távjának egy szakaszán, néhány napra Szekeres Nóra és Szalay Balázs is csatlakozik a mezőnyhöz, dacolva az akár mínusz 40 fokos hideggel és az extrém környezettel.
14. születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban
Egész nap ünnepel a Jóban Rosszban stábja, 14 éve forog a SuperTV2 népszerű sorozata.

Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija
2018. április 24. - Ma látható utoljára a képernyőn a Bezerédi doktort alakító Kedvek Richárd, a Jóban Rosszban egyik meghatározó szereplője.
Várkonyi Andrea és Szalay Balázs alaszkai kalandjai a SuperTV2-n
Március 24-én és 25-én a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyéről láthatnak összefoglalót a SuperTV2-nézői. Az Iditarodról Várkonyi Andrea és Szalay Balázs készítettek izgalmas élménybeszámolót, miután több napon keresztül követték a mezőnyt.
Január 5-én indul a Hungarikumokkal a világ körül
Két magyar fiatal merész vállalkozásának lehetnek szemtanúi január 5-től a SuperTV2 nézői. A Hungarikumokkal a világ körül adásaiban Thaiföldig utaznak a főhősök, miközben meglátogatják a messzi távolban a magyar kultúrához kötődő személyeket, épületeket, ahová hungarikumokat is magukkal visznek.
November 20-tól új műsorstruktúra a SuperTV2-n
A 47. héten átalakul a SuperTV2 esti műsorstruktúrája. November 20-tól dupla részekkel folytatódik a Jóban Rosszban, 26-án pedig Tóth Verával és Király Viktorral a zsűriben visszatér a nagysikerű Sztárban Sztár+1 kicsi.

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS