CIKKEK
Kylie Minogue-ot hatalmas öröm érte

Az énekesnő élvezi a szingliséget, emellett pedig boldog új albuma sikerei miatt.

A sztár 2017 februárjában szakított vőlegényével, Joshua Sasse-val, ugyanis pletykák szerint a férfi titokban viszonyt folytatott egy spanyol színésznővel. Emiatt az énekesnő idegösszeomlást kapott, és nemcsak azért viselte meg a szakítás ennyire, mert élete szerelmét veszítette el, hanem egyben az esélyt is arra, hogy valaha feleség lehessen. Azonban mostanra teljesen összeszedte magát, és boldog egyedül. ˝A házasság nem nekem való.˝ - vallotta be a Red magazinnak.

Valószínűleg boldogságában új albuma is szerepet játszik, hiszen folyamatosan sikereket ér el vele. Egy interjúban kijelentette, hogy a rajta lévő daloknak nincs köze a szakításához, sőt, amikor írta azokat, ő már akkor is boldog szinglinek tartotta magát.

Az album a Golden nevet kapta, ami az Official Charton első helyen áll az albumok listáján. Az ausztrál énekesnőnek ez a 6. lemeze ami ilyen magasra jutott az angol toplistán.

˝Nem is tudom hol kezdjem... Köszönöm mindenkinek, aki közreműködött, hogy a Golden első helyen végezzen. Boldog, büszke, illetve meghatódott vagyok. Nagyon megtisztelő és nagyon hálás vagyok nektek ezért! Szeretlek titeket és nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!˝ - üzente Kylie a rajongóknak egy videóban. 

Itt megnézheted megnézheted a videót!

A volt kapcsolatáról szóló interjút pedig itt tekintheted meg!

Az énekesnő ezt a díjat kapta.

kylie-minogue-number-1-award-1100.jpg

Cikk és kép forrása: Bz-berlin.deDailymail.co.ukOfficialcharts.com, IMDb.com 

Címkék: celebszemle   celebszemle_szakítás   kylie minogue

2018. április 19. 9:59KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS