január 24.
Timót
Star Academy - Facebookjáték szabályzat

Nyerj jegyet a Star Academy Élő Show-jára!


starac.jpg

Köszönjük, hogy játszottatok a Star Academy Facebookjátékban! A feltett kérdésre helyesen válaszolók között sorsoltunk, a nyertesek:

2016.11.05
Titkos Rita
Kis Emma

2016.10.29
Horváth Fanni
Újvári Gréta

2016.10.22
Fülöp Attila 
Böröczky Dóra (pótnyertes)

2016.10.15
Kövér Ildikó
Kovács Anikó

2016.10.08
Sohonyai Bernadett
Rojkó Ildikó

2016.10.01
Budija Szilvia (pótnyertes)
Hűvös Gabi (pótnyertes)

2016.09.24
Papp Tímea
Fábián Tomi

2016.09.17
Kiss Gyula
Németi Kitti

2016.09.10
Tőke Lilla
Székely Ágnes (pótnyertes)

2016.09.03
Gál Noémi (pótnyertes)
Lipták Anett

2016.08.31.

Jana Holá
Nagy Benjámin

Szabályzatunk értelmében az aktuális nyertes visszajelzését minden héten az értesítést követő 24 órán belül várjuk a staracademyjegy@tv2.hu e-mail címre arról, hogy át tudja-e venni nyereményét, el tud-e jönni partnerével az Élő Show-ra.

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Kft. (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-44 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban TV2)


A játék időtartama:
2016.08.27-től folyamatosan - heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Star Academy című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt a TV2-n.

A nyeremény:
A páros belépőjegy a játék sorsolását követő szombatra, a „Star Academy” élő adására vonatkozik.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik csatlakoznak a Star Academy hivatalos Facebook-oldalához ("lájkolják" azt).

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték-posztban találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.


A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Star Academy Facebook-oldalán elhelyezett poszt alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.


Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Star Academy hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítjuk. A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyeremény - a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyereményként elnyert páros belépőjegy szerinti élő adás napján vehető át. A TV2 az átvételről és az előadásban történő nézőként való részvétel egyéb feltételeiről a nyertest e-mailben tájékoztatja.
Amennyiben a nyertes az élő adás napján nem jelenik meg az előzetes tájékoztató levélben megjelölt időpontban, úgy elesik az élő adáson való részvételtől!

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor pótnyertest sorolunk ki.
Amennyiben a nyertes a kihirdetés időpontjától számítva 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől, és a pótnyertest értesítjük.

A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.
Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.


TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

Korhatár: 12 év


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


2016. augusztus 30. 17:20
Kapcsolódó anyagok
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2021 TV2 Zrt.