november 29.
Taksony
Szabályzat

Köszönjük, hogy játszottatok a TV2 Live alkalmazás segítségével! A Star Academy élő adásai során leadott érvényes szavazatok alapján a nyertesek listáját itt tekintheted meg.

 NÉZŐI SZAVAZÁSÁNAK MENETE, RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

1. Műsorsorozatról röviden:

A „Star Academy” műsorsorozatban 16 énekes egy bekamerázott házban, a továbbiakban „az Akadémia”, együtt él és készül a hétvégi élő show-műsorokra, amelyekben ismert slágereket kell előadniuk a színpadon.

A Star Academy adásai 2016. augusztus 27-től, hétfőtől-szombatig láthatóak a TV2 és a SuperTV2 műsorán. A TV2 Csoport fenntartja a műsorváltozás jogát. A műsorváltozásról a TV2 Csoport műsorából, a tv2.hu oldalról és egyéb internetes és nyomtatott kommunikációs csatornákról értesülhetnek a nézők/résztvevők.

Az első két beköltöző show-ban 10-10 énekes versenyez egymással. Az énekesek produkciói alatt a nézők az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül szavazhatnak az énekesekre, a 4 zsűritag a produkciók végén, élő adásban pontozza őket. A nézők leadott voksai alapján egy énekes minimum 1 pontot, maximum 100 pontot kaphat a nézőktől. A négy zsűritag pontozása alapján egy énekes minimum 4, maximum 100 pontot kaphat a négy zsűritagtól. A két eredmény összeadása után egy énekes minimum 5, maximum 200 pontot kaphat.

Az első beköltöző show végén az összeadott pontszámok alapján kialakult sorrend szerint első hat helyezett azonnal beköltözhet az Akadémiára. A sorrend utolsó négy helyezettje a Veszélyzónába kerül.

Holtverseny (az összeadott pontszámok egyenlősége esetén) az dönt két énekes között, hogy melyikük kapott magasabb pontszámot a nézőktől. Amennyiben a nézőktől kapott pontszám is egyezik mindkét énekes esetében, akkor a nézői pontszámok tizedre vagy századra pontos értéke alapján dől el a verseny.

Az első beköltöző showban a Veszélyzónába került énekesek az összeadott végső pontszámaikat átviszik a második beköltöző show-ba, ahol azonban nekik produkciót már nem kell előadniuk. Az első beköltöző showban megszerzett pontszámaikkal versenyeznek tovább a második beköltöző showban.

A második beköltöző showban 10 újabb énekes lép színpadra. A szavazás menete és a pontozás ugyanazon szabályok szerint történik, mint az első beköltöző showban. Ha az énekes összeadott pontszáma magasabb, mint a Veszélyzónában lévő négy énekes közül a legmagasabb pontszámmal rendelkező énekesé, azonnal beköltözhet az Akadémiára. Ha az énekes összeadott pontszáma alacsonyabb, mint a Veszélyzónában lévő négy énekes közül a legmagasabb pontszámmal rendelkező énekesé, az énekes a Veszélyzónába kerül, az addigi legmagasabb pontszámmal rendelkező Veszélyzónás énekes pedig kikerül a Veszélyzónából és azonnal beköltözhet az Akadémiára.

A második beköltöző show végére újabb 10 énekes költözik be az Akadémiára, a show végén Veszélyzónában maradó négy énekes pedig kiesik a műsorból.

Az Akadémiára a két beköltöző show alatt összesen 16 énekes költözik be.
A Beköltözés után minden hétfőn este élő adásban (a Jelölés) minden énekesnek meg kell neveznie a szerinte leggyengébben teljesítő társát, és meg kell jelölnie. Az énekesek nem jelölhetik meg azt a társukat, aki az adott héten Védettséget élvez. A legtöbb jelölést begyűjtő énekes a Veszélyzónába kerül. Holtverseny esetén a héten Védettséget élvező énekesnek kell eldöntenie, hogy az azonos mennyiségű jelöléssel rendelkező énekesek közül ki kerüljön a Veszélyzónába.
Minden csütörtökön a négy zsűritag megnevez egy másik énekest, aki szintén a Veszélyzónába kerül. A négy zsűritag nem nevezheti meg az énekesek által hétfőn Veszélyzónába küldött énekest és a héten Védettséget élvező énekest sem.
A szombati élő show-ban a nem Veszélyzónában lévő énekesek közül a 4 zsűritag és a nézők által leadott összesített szavazatok alapján kialakul a végső sorrend. Az az énekes, aki az első helyen végzett automatikusan továbbjut és Védettséget szerez egy hétre. A Védettség azt jelenti, hogy egy héten át az énekest nem küldhetik Veszélyzónába. Az az énekes, aki az utolsó helyen végzett harmadikként kerül a Veszélyzónába.
A Veszélyzónában lévő három énekes közül a nézői szavazatok alapján a legtöbb szavazatot kapott énekes továbbjut. Az utolsó két helyen végzett énekesek közül a négy zsűritag az élő adásban dönti el, hogy melyikük jut tovább és melyikük esik ki azonnal a versenyből.

2016. október 22. napjától a szabályok az alábbiak szerint módosulnak:
A színpadra lépő énekesek közül egyik sem élvez védettséget. Az élő show-ban minimum 1 alkalommal - de minden esetben egymáshoz képest egyenlő darabszámú produkcióban - színpadra lép az összes még versenyben lévő énekes. Az énekesek produkciói alatt a nézők az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül szavazhatnak az énekesekre, a 4 zsűritag a produkciók végén, élő adásban pontozza őket. A nézők leadott voksai alapján egy énekes minimum 1 pontot, maximum 100 pontot kaphat a nézőktől. A négy zsűritag pontozása alapján egy énekes minimum 4, maximum 100 pontot kaphat a négy zsűritagtól. A két eredmény összeadása után egy énekes minimum 5, maximum 200 pontot kaphat produkciónként.

Az élő show végén az összeadott nézői és zsűri pontszámok alapján kialakul egy sorrend. Amennyiben egy énekes többször lép színpadra az adott adásban, úgy a pontszámai összeadódnak, és úgy áll össze az együttes nézői és zsűrisorrend.

Miután az összes produkcióval színpadra állt az összes énekes, kialakul az összesített sorrend. Ekkor a nézőknek lehetőségük van arra, hogy plusz egy szavazattal megerősítsék a döntésüket. A beérkezett nézői plusz szavazatok százalékos eloszlása alapján kerülnek átváltásra pontszámmá, amely hozzáadódik énekesek meglévő pontszámaihoz, ez alapján alakul ki a végleges sorrend.

Az élő show végén a kialakult sorrend szerinti utolsó két helyezett kiesik a versenyből.
Holtverseny (az összeadott pontszámok egyenlősége esetén) az dönt két énekes között, hogy melyikük kapott magasabb pontszámot a nézőktől. Amennyiben a nézőktől kapott pontszám is egyezik mindkét énekes esetében, akkor a nézői pontszámok tizedre vagy századra pontos értéke alapján dől el a verseny.
A Fináléban a végső győztes személyéről kizárólag a nézői szavazatok döntenek.

A finálé győztese az, aki a nézői szavazatok alapján a legmagasabb pontszámot éri el.

I. ALAPFOGALMAK:
„Star Academy” szavazás a TV2 Live alkalmazással
2015. szeptember 22-től ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazás, ami iOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el. A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők az applikáció letöltése és annak használatához szükséges regisztrációt követően az általuk választott, Star Academy műsorsorozatban fellépő énekesekre szavazhatnak, kiválasztva azt a versenyzőt, amelyiket a következő adásba tovább akarnak juttatni, illetve az utolsó adásban a verseny győztesét szavazzák meg.

Minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes szavazatot leadott egy adásban és a regisztráció során megadta az email címét, az részt vesz az adott heti nyeremények kisorsolásában. 
A nyeremények pontos listájáról a TV2 műsorából, valamint a tv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.
A „Star Academy” szavazás szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Kft. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174; cégjegyzékszáma: 01-09-183200) a továbbiakban: „TV2”.
Résztvevők
A szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.
A „Star Academy” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel és az applikációt letöltötték, valamint az annak használatához szükséges regisztrációt megtették. Bárki szavazhat, de a csak 18. életévüket betöltők járulhatnak hozzá, hogy arcképük (képmásuk) megjelenjen a műsorban.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:
A „Star Academy” szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabbnak ítélt énekest hozzásegítsék Star Academy versenyben a továbbjutáshoz, valamint a verseny megnyeréséhez; a zsűri által adott szavazatok és a résztvevők leadott szavazatai alapján kerül meghatározásra a továbbjutók sorrendje.
A sorrend megállapítása a zsűri szavazatai és a résztvevők által leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a nézői véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorsorozat menetét és az abban szereplő énekesek személyét.
A műsorsorozatot az az énekes nyeri meg, akire az utolsó adásban/Fináléban a résztvevők a legtöbb szavazatot adták le.

Zsűri szavazás:

A énekeseket a 4 tagból álló zsűri pontozza. Egy zsűritag 1 és 25 pont között értékelheti a produkciót, tehát egy produkcióra a zsűri maximálisan összesen 100 pontot adhat. Amennyiben az énekes több produkciót is előad egy adás alatt, akkor a zsűritagok minden produkciót külön pontoznak, és ennek eredményeként alakul ki a zsűri által az énekeseknek adott (összesített) pontszáma a vonatkozó élőadásban. Amennyiben a zsűri pontozása alapján két énekesnél azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két énekes osztozik az adott helyezésen. (Például: két énekes is maximális pontszámot, 100 pontot kapott a zsűritől, akkor mindkét énekes az első helyen áll a zsűri szavazás ismertetésénél, a soron következő énekes a harmadik helyen áll a zsűri szavazásban. Többszörös holtversenyben ugyanezek a szabályok érvényesek)

III. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

- A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak alatt (a szavazás indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe. A sikeres szavazást az alkalmazásban a „Köszönjük a szavazatodat!” felirat jelzi.
- SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazásban nem lehet részt venni.
- A „Star Academy” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a mobilalkalmazás letöltésének feltétele.

IV. A résztvevő számára igénybevehető szolgáltatás menete:
- A résztvevő a szavazatküldéssel hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további szavazásokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.
- A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – egy felhasználói azonosítóval egy eszközről egy énekesre csak egy szavazat adható le.
V. A szolgáltatás időtartama
- A Star Academy szavazás szolgáltatás csak az élő adás alatt, meghatározott időszakokban a énekesek produkciója alatt vehető igénybe.
- Érvényes szavazat csak a versenyben lévő énekesekre adható le.
- A szavazatszámlálás, illetve összesítés minden szavazásindítástól újra kezdődik.
- Az utolsó szavazási etap befejezése a műsorsorozat utolsó adásában – a szavazás lezárásig tart.
- A szavazási etapon belül a szavazási lehetőség a TV2 döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az élő adás alatt meghosszabbítható; erről az élő adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.
- Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben az élő műsorban és az alkalmazásban is megtörténik; azt követően, hogy az alkalmazásban küldött üzenettel vagy a műsorvezető által az élő adásban közöltekkel a szavazást lezárta, a továbbiakban már érvényes szavazat nem küldhető.
- Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott szavazatok számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TV2 által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. A TV2 az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol.
- A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy egy-egy szavazási etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak. A szavazás indítása/lezárása, felfüggesztése, újraindítása és lezárása, részszavazás elrendelése és lezárása tekintetében az élő adásban elhangzó időpontok, illetve elhangzottak az irányadók.
- Az esetleges részszavazások olyan véleménynyilvánítások amelyek döntően befolyásolhatják a műsor menetét és az abban szereplő énekesek személyét.


VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES
1. A nyeremények
Star Academy műsorsorozatban a résztvevők által a műsor élő adásában indított szavazáson érvényes szavazatot küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott heti nyeremények kerülnek kisorsolásra. A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.
A heti nyeremények az adott élő adáshoz kapcsolt, illetve abban elindított és még abban az adásban lezárt szavazási etapban érvényes szavazatot küldők között kerülnek kisorsolásra, akik legalább egy érvényes szavazatot küldtek.
Azok között a résztvevők között (I. ALAPFOGALMAK), akik helyes formában adták le „Star Academy” szavazásban érvényes szavazatukat, a TV2 közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket. A sorsolásokra a heti nyereményeknél az élő adások után kerül sor.
A regisztráció során megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
Minden egyes nyeremény tekintetében a fentiek szerint kerül a nyertes kisorsolásra.
A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül.
A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.
Star Academy szavazási szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 e-mailben kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.
A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.
A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.

2. A nyertes definiálása
Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbiakban felsorolt módokon egyértelműen igazolni tudja, hogy a regisztráció során megadott felhasználói azonosító (Facebook, Twitter, Google+, Microsoft felhasználónév) az övé:
• az azonosítóra küldött e-mailre vagy privát üzenetre a saját nevében válaszol
• a felhasználónév vagy fénykép alapján az azonosító minden kétséget kizárólag az adott személyhez rendelhető
• írásos nyilatkozat tesz arról, hogy az azonosítót természetes személyként ő hozta létre.


3. A nyertes kiértesítése:

„Star Academy” szavazás kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes regisztráció során megadott azonosítójára küldött e-mail üzenet formájában értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követően egy napon (24 órán) belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor nyereményenként egy nyertes és négy pótnyertes kerül kisorsolásra.
Amennyiben a nyertes nem jelentkezik be a megadott azonosítóra küldött e-mail üzenet kiküldését követő 72 órán belül, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (Facebook, Twitter, Google+, Microsoft) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő visszajelzett a megkeresésre.
Ha a résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.

4. A nyeremények kifizetésének, illetve kiadásának feltétele:
A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; anyja neve; születési hely és idő;
- személyi igazolvány szám és adóazonosító jel, nyilatkozat az adólevonásokhoz,
- A beazonosított nyertes személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről.
5. A nyereményigény érvényesítése
Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági jog, jótállás, hacsak a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 90 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet. Értelemszerűen az élő adás felvételére a belépőjegy eljuttatása vagy átvételi lehetőségének biztosítása úgy történik, hogy a nyertes a felvételen részt vehessen.


VII. ADATKEZELÉS
A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyeremény átadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. Kép-, hang- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.
A nyertes engedélyezi, hogy a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (továbbiakban: „Infotv.”) foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.
A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a http://www.tv2.hu oldalon.
A nyertes kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz /nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat a szavazás lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a TV2-nek és nyereményfelajánlónak továbbítsa.
A nyertes bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból, valamint kérheti azok zárolását a TV2 székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen. A nyertes az Infotv-ben biztosított feltételek fennállása esetén tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, illetve jogai megsértése esetén, az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.
Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.
A TV2 adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:
http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.

IX. Műsorváltozás és egyéb változtatási jogok

A TV2 fenntartja a jogot a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.
A TV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a szavazási rendszer megváltoztatására.
Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.
A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.
X. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA
A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkor hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja a TV2.
A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján http://tv2.hu/star_academy/szabalyzat valamint A TV2 Teletext szolgáltatás 460. oldalán.
A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.
Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-373-4950-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt. A TV2 a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TV2 ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. A TV2 ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2020 TV2 Zrt.