február 22.
Gerzson
Láttamozó: Szeptember 30. Péntek

A Star Academy egy blogger szemével

Majka konferálja fel az utolsó összefoglalót, és hozzáteszi, "annyira nem örülünk, hogy ez van", és egyetértek. A mai összefoglaló a szexbulirákenrolllról fog szólni, nézzük.

A párok egymás mellett ébrednek, közben Bene Rihanna és Patikusfiú kimehettek a Mokkába interjúzni. Ők ketten ugye nem bírják egymást, és a kanapén ülve élő adásban is elmondják, hogy hát egymás mellett élnek, és nem együtt, kerülik egymást. Patikusfiú megtiszteltetésnek érzi, hogy a Mokkában szerepelhetett, cuki.

Máris a főpróbán vagyunk, Dögösnő Vastag Csabával beszélget mikrofonnal a kezében, és Vastag azt magyarázza neki, hogyha megcsinálja a produkciót úgy, ahogy kell, megkapja az ajándékot, amivel készült. Az anyukáját kapja, akivel nem találkoztak két éve, tudjuk meg a stylisttól, Holdampf Lindától. Dögösnő talpig testrefeszülő fekete csipkében szexizik egy rúd szerű kapunál a színpadon, és természetesen megtapsolják az előadását, tényleg jó volt. Érkezik is az édesanyja, Vastag Csaba vezeti oda hozzá, kézenfogva.

'Asztaaa ezt nem hiszem el! Te hogy kerültél ide ilyen gyorsan?" - kérdezi sírva Dögösnő a mamájától.

Magabiztos Adrián hiába Műkörmös Brigit nézi a színpadon, közben combozik az asztal alatt az énektanárnővel, és megkérdezi tőle, van barátod? Az énektanár leállítja, és szól neki, hogy Brigi rekedtebb, mióta Adriánnal kavar, és nem kéne, hogy rekedt legyen.

Arnold a Pálinkadalt rémesen énekli a főpróbán, nem is érzi jónak. "Olyan mintha veszítettél volna egy oktávot a hangodból" - mondja az énektanár Arnoldnak. A fiú most már Vastag Csabával beszéli meg, mi baja van, elmennek egy szobába. "Anyáék nagyon messze vannak..Jár azon az agyam, anyáék mit gondolnak, büszkék-e rám. Szeretnek-e még" - mondja Arnold, és emiatt nem tud mit kezdeni a helyzettel. Vastag megnyugtatja, hogy biztosan szeretik a szülei, de most már fel kellene nőnie, és felnőttként kéne részt vennie a műsorban. Egyetértek.

Közben Keresztes meghallgatja Ivánt. "Iván, ez mi volt? Ez nagyon nem jó" - mondja neki, és beviszi a gyomrost a fiúnak azzal, hogy most ő menne a veszélyzónába, annyira rossz volt a főpróán. Úgy tűnik, az a baja, hogy Iván mintha túl akarna lenni a dalán, és nem elég amit csinál.

A csütörtöki eseményekkel folytatjuk az Akadémián, Iván és Erika azt a feladatot kapják, hogy az elmúlt egy hónap eseményeiből készítsenek. Alexandra és Laci, velük kezdik a híradó szerkesztési munkálatait. Szerelem, ellenségeskedés, ilyen témák lesznek, azt hiszem, ebből hajtépés lesz. Ezek ketten át fognak esni a rosszindulat túloldalára a cinizmus helyett, Iván mindenbe belevihető.

"Jöjjön a szerelem. Itt van rögtön Alexandra és Laci. Azt hiszem, az a legnagyobb szerelem!... Néha nagyon nehéz eldönteni, hogy kié az igazság, úgyis mondhatnám, kié a körömlakk" - mondják Ivánék mindenki előtt. Dögösnő magára vette, fú, de felb...m magam, asztak..va.! Ne nyald le a sminkem légyszi! Úgyis mindjárt lebőgöm" - mondja Dögösnő Lacinak a híradó után. Aztán előveszi Ijesztgető Lányt, aki azzal magyarázza a sértéseket, hogy csak poén volt, Dögösnő azzal vág vissza, hogy lealacsonyító volt az egész. Patikusfiút nem zavarta, meg is tapsolta, őt nem lehet ilyenekkel sérteni. Majka azt mondja, bezzeg, ha lenne pofon, akkor mindenki nézné a műsort.

A stylist érkezik, és bőgés várható, ahogy eddig mindig. Nézzük. Szűzlány Eszter ruhapróbáját látjuk, és kinéztek egy ezüst flitteres szűk ruhát neki, de szorítanak, hogy jó legyen rá. Kapunk egy segget neccharisnyába. Eszter azt mondja, hogy három napig nem eszik, ha rámegy. Inkább négy, mondja neki a stylist. Ráment a ruha, boldogság! Tényleg jól áll neki.
Arnold közben a gyümölcsdiétáról faggatja Lacit, aki bölcsen elmondja neki, hogy az merő cukor, attól fogyni nem lehet. Kevés szénhidrát, sok hús a titok.

Dögösnő közben megvallja a ruhapróbán, hogy beleszeretett egy kicsit Laciba.

Nem kaptam vissza a negyedét se, amit adtam Adriánnak - magyarázza a stylistnak Arnold Adriánról, megy a lelkizés, bár nem értem, mióta mérjük a szeretetet mérlegen? Azt mondja, eltávolodtak egymástól Adriánnal.

Pásztor Anna érkezik, ő is gyúr kicsit az énekeseken, a többiekkel meghallgattatja a két veszélyzónást, azt kéri az énekesektől, döntsék el, kit tudnának támogatni. Freddie-Dávid Lacit választja, a tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Arnoldnak Lacira nagyobb szüksége van. Szőcs Renéta Barbit választja, ahogy Ijesztgető Lány, Iván, Szűzlány Eszter is. Adrián Lacit, Ossó Barbit természetesen, szerinte a csaj fejlődött hétről hétre - a tévé előtt ennek az ellenkezője hallatszik. Mindenkinek zsűriznie kell a két veszélyzónás dalát, kiemelve a jó és rossz dolgokat. Adriánnak Bene Rihanna előadásában volt egy "aku..vaanyátokat", de Rihanna szerint nem volt ilyen a koncepcióban. Műkörmös Briginek szigorú, egysíkú volt a csaj arca, és néha ijesztő. Magam is megrémültem párszor.

Pásztor Anna büdösbogarazást kér a többiektől, kezüket lábukat ütik, és kiabálnak egyet. Patikusfiú Laci jön, jajj ez a dal sajnos szörnyű. Arnold szereti Pásztor Anna óráit, tudjuk meg. "Iszonyat felnézek rád, hogy ilyen cuccban is ennyire férfi vagy, kifestett körömmel" - mondja Adrián Lacinak az előadást meghallgatva. Laci nehéz dalt kapott, tudja ő is, elmondja a beszélgetőszobában, gitározik benne, rappel és még énekel is, és ha ez nem lenne elég, akkor annyi infót még hozzáteszünk, hogy Pásztor Anna dalt énekel majd szombaton. Dögösnő napszemüvegben azt magyarázza Lacinak, hogy ha nem ő megy vissza, akkor nincs értelme a világnak.

Majka a zombivilágról beszél, nem értem, de gondolom, majd mindjárt kiderül, mire fel a hasonlat. Semmi köze a Star Academyhez, mondja, és beleugrik egy lyukba? Mi történik?

Vastag Csaba próbájával folytatjuk, aki azt kéri az énekesektől, adjanak érzelmeket a dalaikba, egy olyat, ami bent történt az Akadémián, és rosszul érintette őket, és egy másikat, egy vidámat, amitől boldog volt az Akadémián az élet. Adrián az Arnoldtól kapott rózsafüzért említi, és a színpadra megy elénekelni a Bikini dalt. Nem tudom eldönteni, hogy Vastagnak vagy Adriánnak van vastagabb bicepsze. Adrián a fájdalmas élményt a volt nőjéhez köti, és ismét elénekli a dalt. Hát, nekem nem jött ez át, de oké.

Ivánnak az volt a szomorú élmény, amikor Hanna nem ment vissza, és ezzel az érzéssel énekli a Bohemian Rapsodyt. Laci kívülről fújja Dögösnő dalát, iszonyú helyesek együtt, ahogy összemosolyognak a próbán. Szőcs Renáta jön, neki az a boldog élmény, hogy Dögösnővel mindent meg tudnak beszélni, és ez neki jó.

"Most nem álltok annyira készen, mint a múlt héten" - Vastag Csaba, és azt mondja, hogy Reninél nem az a baj, hogy üres, hanem, hogy még nem élt meg sok mindent, amit meg kellene élnie, és beépíteni az előadásaiba.

Megint olyan feladatot kapnak az énekesek, ami miatt mindjárt egymásnak mennek: egy kereket pörgetnek, el kell mondani, kivel miért nehéz együttélni, és azt is, miért jó vele együttélni. Ivánnak nem mindig van jókedve, és van, hogy vegetál a kanapén, emiatt nehéz vele. "Barbi esetleg, valamivel vérig sértenél?" - kérdezi Iván Benét.

Freddie-Dáviddal könnyű lehet együtt élni, mert őszinte és kedves, és nincs benne rosszindulat. Lacit nagyon szeretik, mert kedves és igyekszik másokat felvidítani, Ossó is sok jót tud mondani Lacira, de Bene nem hagyja ezt sokáig: köhög egyet. Laci nem hagyja szó nélkül, és Bene Rihanna természetesen máris fúrja Patikusfiú Lacit, alig várja, hogy ne legyen bent. Patikusfiú a teraszon mondja el a többieknek, hogy Bene beleköhögött abba, ami róla mondott Ossó, Adrián hozzáteszi, hogy szerinte Bene befolyásolja Ossót. Jó reggelt!

Ossó Benének: Szerintem sokat sugdolózol!
Bene: Nem szoktam sugdolózni, csak halkan beszéltünk....

"Ez a lány egy rosszindulatú kétszínű, az aurája annyira rossz, hogy elesel benne, ha ötméterre nem kerülöd el. Beleütközöl.." - mondja Laci Dögösnőéknek. Bene közben Freddie-Dávidnak azt mondja, őt bántja Laci egyfolytában, és nem fordítva. Mintha ok nélkül tenné, hát nem tudom, a tévé előtt ülve inkább úgy tűnik, mintha az bántaná a kezdetektől Benét, hogy Laci nem tünteti ki a figyelmével.

Majka zárja az összefoglalót, 24 millióért még tart tovább a küzdelem, nagyon nagy buli lesz, és csodás jóéjszakát kíván, búcsúzik a stúdiótól.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


2016. október 1. 10:08

Címkék: star academy   majka   ördög nóra   király viktor   keresztes ildikó   vastag csaba   pásztor anna   bene barbara   balog brigi   budavári zita   fazekas eszter   gór-nagy erika   hegyi dávid   jecsmenik arnold   illés adrián   kertész iván   kelemen laci   pádár alexandra   ossó balázs   szőcs renáta
Kapcsolódó anyagok
A zsűri azt a feladatot adta az akadémistáknak, hogy először vidáman, majd pedig valami szomorú élmény hatása alatt énekeljék el szombati dalukat....
A két akadémista közt nem csökken a feszültség. Szerencsekerekezés közben Laci beszólt Barbinak, amitől a lány teljesen kiakadt, a srác pedig a...
Erika és Iván poénos, odamondós híradót készítettek az Akadémiáról, ám nem mindenki vette jó néven a humorizálást... Hogy ki sértődött meg, kiderül a videóból.
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2020 TV2 Zrt.