október 18.
Lukács
Láttamozó: Szeptember 28. Szerda

A Star Academy egy blogger szemével

Patikusfiú Lacival kezdünk, ahogy zongorázik és énekel a próbateremben Szűzlány Eszternek, semmit nem értek. Közben a többiek az elképesztő nagy mocsokban próbálnak kaját találni, ha jól látom. Ossó megöleli Bene Rihannát a hűtő előtt, majd beviszi a szobába az ágyba, lefekteti, és lesmárolja. Dögösnő érkezik a zongorázgató Patikusfiúékhoz, én ennyi smároló párt még nem láttam realityben, Ossó a pöttyös paplan alatt cuppog Bene Rihannával, Műkörmös Brigi Adriánnal bújik.

Dögösnő annyira féltékeny, hogy szerintem le tudná fejelni Szűzlány Esztert bármikor, viszont az érzései inkább szólnak a saját hiúságáról. Kiakad, mert Patikusfiú Laci zongorázik Szűzlány Eszternek, énekel, saját dalt ír neki, szöveggel? Komolyan? Dögösnő csöndben benyit, Patikusfiú köszön neki egy csővel, ülj le, mondja neki, és a csaj olyan arccal ül be a babzsákba, hogy szerintem ezt már Laci is megbánta. És nem hagyja, hogy a fiú megcsókolja, elhúzza a fejét. "Nekem akkor se zongorázol, ha kérlek." "Eljegyeztél egy uborkával" - válaszolja Patikusfiúnak Dögösnő arra a mondatra, hogy nem vagyok féltékeny, csak ha kapcsolatban vagyok.

Majka összefoglalja, hogy Dögösnő és Patikusfiú kezdenek egymásba szeretni, holott Patikusfiú Laci úgy beszél, mintha nem járnának, ovi mondja, és pontosan ez történik.

Az énekesek készülődnek a fürdőben, Arnold főz valamit tojásból, Dögösnő szól, hogy nem lesz jó, hogy nincs elmosogatva, ki fog mosogatni. "Lóf..t se csináltál Arnold" - mondja Dögösnő, és máris passzív-agresszív mondattal zárja, de mindegy, akkor majd lesz valami. "Akinek kell rántotta, szedjen magának", mondja Arnold, és ő már eszik is belőle a teraszon. Mondjuk azt a mennyiséget amit főzött, nem tudom, hogy gondolta, hogy elég lesz 13 embernek. Dögösnő tovább cseszteti, hogy a tojást is otthagyta az asztalon, és mindent úgy hagyott maga után. Arnold szerint ez máris hátbaszúrás. Dögösnő mintha hízott volna, nem? Hasra. Mindenesetre puffog a konyhában, hogy Keresztes Ildikó bemegy nemsokára, és majd őt fogja lecseszni. Ez így lesz.

Keresztes máris érkezik, mi a helyzet főnökasszony kérdezi Dögösnőt, Alexa hazudik, hogy mindenki takarít, és minden szuper. "Elvinném a csajokat, az összes csajt a meghallgatásra" - mondja Keresztes Ildikó. A próbateremben vagyunk, ahol Kislány Zita előadja az Elefánt dalt, egész jó, teljesen a sajátja, legalábbis a tévé előtt ülve úgy tűnik. "Valamivel kiváltottad azt, hogy a többiek megtapsoljanak" - mondja neki Keresztes Ildikó, és megköszönte a melót neki. Ezt a lazaságot ne veszítsd el, adja jótanácsként.

A pasik közben kibeszélik a csajokat, az a feladatuk, hogy összeállítsák a tökéletes nőt. Freddie-Dávidnak az a tökéletes nő, aki elfogadja őt olyannak, amilyen. Ossónak a tökéletes nő fogalma egyenlő a Bene Rihanna Barbi vagányságával, "a tökéletes nőt akarjuk, nem azt, akit legszívesbben felrugdosnánk", mondja Ossónak Patikusfiú Laci. Ez tíz pontos volt, apukám, brávó!

Közben kapjuk a bevágást a próbateremből Szőcs Renátáról, aki élete legkínosabbját énekelte el, örülök, hogy végre abbahagyta. Mi van ezzel a lánnyal, de komolyan?

A fiúk közben a szobában folytatják, Reninek a haja, hangzik el, de más színűbe, Eszternek a színével, mondja Arnold. Ossó szerint Eszter arca, Freddie-Dávid Szandrát mondja, hogy legyenek olyan lábai.

Közben Dögösnő elég jó a próbán, remélem, lesz majd pár ilyen diszkós-houseos slágere a következő években, van benne egy-két klubsláger.

"Az elnyomottak ezen a héten fáradjanak az egyes énekterembe" - mondja az oszifő a fiúknak a szobában, és most meghallgatja a fiúkat, ők hogy állnak a dalukkal. Tejóég de jól áll a Purple Rain Freddie-Dávid hangjának. Ez a világ egyik legcsodálatosabb rockszáma, mondja Keresztes, és hozzáteszi, hogy ez nem tűr totyogást. "Állj bele az első pillanattól kezdve, mint egy istenség." "Ne legyél teátrális, legyél lecsupaszított, koszos rocksztár."

Kertész Iván jön a Bohemian Rapsody-val, és természetesen csodálatos a hangjához, de szerintem Keresztes unatkozik. "Jól áll ez a dal, de rengeteg meló van még vele. Annyi lehetőség van még benne, rengeteg kihasználatlan ziccert hagytál", mondja Ivánnak.

Majka tökéletesen összefoglalja, hogy mi a bajom Freddie-Dáviddal, az, hogy annyira tökéletesen néz ki, más pasik mit nem adnának, hogy feleennyire jól nézzenek ki, és valami mégsem működik a csávóban. Kezdem azt hinni, hogy a külseje nem passzol a bensőjéhez, egyszerűen egy visszahúzódó maximalista csávó, lehet, hogy introvertált. Nincs ezzel baj, csak nem ehhez szoktunk ilyen külsőhöz.

Király Viktor megy be az énekesekhez, ő is meghallgatja őket, és Zitával kezdi, megkérdezi tőle, mit szól a három jelöléshez. Csakhogy bent van a próbateremben Műkörmös Brigi is, és máris megy a cicaharc. Zita továbbra is hajtja, hogy miért volt vele kedves Brigi, miért kérte kölcsön a körömlakkot, ha nem kedveli. Király Viktor hozzáfűzi, hogy ő már tudja, hogy két nő közé nem szabad beállni, és hogy nem egészséges, ha konfliktusban kell élni, és hát igen. Zita máris Bene Rihannának panaszkodik a szobában, és Rihanna azt mondja neki, vele senki nem beszél így, ahogy Zitával Brigi, mert ő ott helyben megmondja. Valami baj van az emlékezetével, mert Laci ennél ezerszer keményebben szólogat be neki. Arnold is bemegy Zitáékhoz, kiderül, hogy Brigit pofázzák ki. Arnold összefoglalja a beszélgetőszobában, hogy szerinte Zita mindenkit meg akar arról győzni, hogy Brigi rosszfej. Arnold nyilván elmondja a teraszon Briginek, mi zajlik a háta mögött - csodálatos ez a fiú, ahogy kavargatja a kakit. Azt ne felejtsük el, hogy Zita-Brigi a KÖRÖMLAKK miatt hisztiznek napok óta, a körömlakk miatt.

Patikusfiú próbál, és szegény rémes. Király Viktor szerint ezt a mikrofon tartást tanítani kellene, és utánozza őt. Elég jófej Patikusfiú, nevet ezen a jeleneten. Király megkérdezi, mit szól az öt jelöléshez, Patikusfiú azt magyarázza a zsűritagnak, hogy ő mindenkit megkérdezett arról, tényleg vele a legnehezebb együtt élni? Senki nem mondta neki, hogy igen, ő az. Ossó megint magyarázza, hogy egy-két tulajdonsága miatt kapott jelet, de mi az az egy-két tulajdonság?

Együtt éltek bezárva egy házba, próbáljatok diplomatikusak lenni - mondja nekik Király Viktor okosan. Dögösnő és Patikusfiú a kertben ülve beszélgetnek a kavicsokon, és azt mondja Patikusfiúnak, fogja vissza magát bizonyos dolgokban, tegye oda magát.

Varga Viktor megy be látogatóba az Akadémiára, narancssárga-citromsárga ruhákban, Dögösnőnek azt mondja, végülis lehet, hogy testvérek vagyunk? Dögösnő azt mondja, amikor meglátta Viktort úgy érezte, mintha közös energiahálóban lettek volna, és ezer éve ismernék egymást. Mind együtt törökülésben vannak a teremben, Viktor máris félmeztelen, Dögösnő is levetkőzik, Varga Viktor megdícséri, hogy csinos. Levegővételeket gyakorolnak, ritmusra, törökülésben. Énekelni fognak, mintha egy jógaóra kezdetét látnánk, mármint igazi jógát, valami yogitól. Varga Viktor a szexet is felhozza, a szexuális energiákat a színpadra vinné, most kidugott nyelvvel lihegnek, gyorsan, közben Varga Viktor rácsodálkozik Dögösnőre. Most az égből lehozza a nap energiáját, kirázza, majd fölviszi - tényleg ez történik. Ez a fiúk feladata a lányokkal, egy lányt állnak körbe többen fiúk. Majd csere. Innen úgy néz ki, mintha aurát simogatnának. Patikusfiú Laci nem tud mit kezdeni a helyzettel, ahogy Dögösnő Adrián auráját simogatja, többször próbál kinézni ebből a szituból. Arnold a beszélgetőszobában azt mondja, Dögösnő és Adrián közt van valami spirituális izé, mert látszik, ahogy egymásra néznek.

Állítólag Laci féltékeny Alexára, mondja Majka, na nézzük. Adrián azt kérdezi Arnoldtól, hogy esett Lacinak, hogy Szandi rányomult Varga Viktorra. Szeretném leszögezni, hogy nem nyomult rá, de mindegy. Patikusfiú és Dögösnő a folyosón évődnek, és Laci azt mondja, hogy ha Dögösnő egy kicsit hozzáér Adriánhoz, abban több érzelem van, mint mikor vele lefekszik. "Szarul esik, hogy a szemembe kamuzol" - mondja a csajnak Laci. Arnold arról beszél, hogy Szandit az viszi el, aki akarja, például, ha most Freddie-Dávid rányomulna Szandira, mi lenne. A Patikusfiú kivan, elvonul egy szobába, és énekelget, arról, hogy nem lesz többé szerelmes. Bizalmatlan Dögösnővel kapcsolatban, és úristen, Dögösnő éppen Freddie-Dávidot ölelgeti hátulról a konyhában. Dögösnő csizmában és rövidnaciban pucsítva lelkizik Dáviddal. Műkörmös Brigi közben Bene Rihannát körmözi, reszelgeti. Majd máris Dögösnő és Patikusfiú smárolnak egy sarokban.

"Nem akarom, hogy mást kívánj!" - mondja Laci Dögösnőnek, aki azzal vág vissza, hogy de akkor ő se beszéljen olyanokat, hogy lenyalná a tejszínhabot Eszti testéről. Majka szerint vannak ilyen túlcsókolozott jelenetek, utalva arra, amit most láttunk.

Ha jól látom, kamionosok és ribik este volt, és igen, Dögösnő bedobta magát mint utcalány. Patikusfiú szerelmet vall mindenki előtt a teraszon Dögösnőnek, de Alexa nem hisz a fiúnak, szívja a bagót, és kész. Patikusfiú: "szerencsétlen, lúzer maradok minden sztoriban". Azt is elmondja Alexának, hogy az elejétől fogva távol tartotta magát Dögösnőtől, mert látja, hogy milyen hatással van a férfiakra. "Ne hiszem el, hogy ez történik" - mondja szinte könnyes szemmel. Ezzel a jelenettel vége is van az Összefoglalónak, holnap Szembesítés következik, és kiderül, ki megy a Veszélyzónába Patikusfiú Laci mellé.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


2016. szeptember 29. 10:36

Címkék: star academy   keresztes ildikó   pásztor anna   vastag csaba   király viktor   ördög nóra   majka   balog brigi   bene barbara   budavári zita   fazekas eszter   gór-nagy erika   hegyi dávid   jecsmenik arnold   illés adrián   ossó balázs   pádár alexandra   szőcs renáta   kelemen laci   kertész iván
Kapcsolódó anyagok
Régi álma vált valóra Nagy Rékának azzal, hogy műsorvezető lett. A gyönyörű modell eleinte nagyon izgult az élő adások előtt, elmondása szerint...
Az énekes ellátogatott az Akadémiára, hogy megosszon néhány praktikus tippet a lakókkal, és megtanítsa őket a pozitív energia áramoltatására....
Laci és Alexa folyamatosan féltékenykednek, többször vitatkoztak is emiatt. A jelmezes buli után a srác viszont megindítóan szerelmet vallott a lánynak.
Az újdonsült párok a hálóban romantikáztak: Barbi Balázzsal, Brigi Adriánnal lopott néhány csókot a paplan alatt...
Király Viktor rákérdezett, miért kapott Zita sok jelölést. A lány kiakadt Brigire, aki később Arnolddal beszélte meg, hogy legközelebb is őt fogja...
Alexa, a heti főnök összezörrent Arnolddal, mert nem volt hajlandó elmosogatni maga után. A srác érdekes magyarázatot adott...
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2019 TV2 Zrt.