október 14.
Helén
Láttamozó: Szeptember 27. Kedd

A Star Academy egy blogger szemével

Patikusfiú Laci és Bene Rihanna egész szépen felállítanak lassan két tábort... Ördög Nóra konferálja fel a mai műsort, szex buli rákendroll a heti téma, Dögösnő Alexa lett a benti heti főnök, Keresztes Ildikó az oszifő, nézzük.

A Jelöléssel kezdünk, Laci ugye öt jelölést kapott, és Arnolddal a teraszon megbeszélik a történteket. Laci azt mondja Arnoldnak, hogy mind az öt nevet megmondta korábban, Dögösnő érkezik egy pokrócba csavarva, és érthetően nem akarja, hogy Patikusfiú kimenjen. A beszélgetőszobában azt mondja, hogy nem akar bent maradni Laci nélkül, még csak most kezdődött el valami köztük. Közben Arnold a teraszon egy plüsst (honnan van ennyi plüssállat odabent, és minek?) ölelgetve bagóval a szájában azt magyarázza, hogy Lacit ha ötször küldik Veszélyzónába, onnan ötször visszajön, nem kell aggódni. Majd meglátjuk, mi lesz szombaton.

Ossót előveszi Laci, és Ossó azt magyarázza, hogy azért tette rá a jelet, mert nem tetszik neki, hogy a volt barátnője után nyígott, majd utána összejött Dögösnővel. “Én itt nem fogok lek..i senkit” - mondja Ossó Patikusfiúnak, mert szerinte nem fér bele az énekesi pályába, pláne ilyen műsorba A Szex. Szerintem meg irigy, mert ő nem akar a rokonok előtt nemi életet élni, de nagyon-nagyon tenné. Ossó nem értem, miért ítélkezik mások felett a szex miatt, miközben ő nem volt hajlandó sushit enni mások testéről, és ezért jelölték meg a többiek, akik ugye felette ítélkeztek.

Kislány Zita is sok jelölést kapott, azt magyarázza, hogy egész héten nyalunk a másiknak, majd rátesszük a jelet, az hazug viselkedés. Patikusfiút előveszi Bene Rihanna (?), mit képzel már magáról, hogy így beszél élőbe’, vele ilyet tenni, satöbbi. Bene Rihanna teljesen kivan attól, hogy Patikusfiú szerint ő manipulálja Ossót. A beszélgetőszobában Patikusfiú azt mondja, hogy szeretné, ha Ossó elköltözne a fiúszobából, és átcuccolna Benéhez, mert akkor lennének a rosszak és a csúfok. Vagy mert akkor hátha szexelnének, és lemenne az ideg Bene agyából. Bene Rihanna még mindig Lacit fúrja a többieknek, ebből simán szerelem lehetne. Bene azt mondja, ő közeledni próbál hozzá hetek óta, és nem lehet, ez a baja akkor? Tudja valaki, mi baja a csajnak?

A lányszobában vagyunk, Zita felteszi a kérdést a Benének, hogy
“Milyen undorító viselkedés, amit a Brigi csinál? Egész héten megbeszéltük, hogy nincs bajom veled Zitus, aztán meg hát nem lettünk jóba, rád teszem a jelet” - panaszkodik.

Kislány Zita már egy héttel ezelőtt is kiakadt a jelölésektől, és mindenki idegeire ment a kérdéseivel. Műkörmös Brigi Arnolddal beszélget Zitáról, közben úristen Zita arról beszél, hogy Műkörmös Brigi kölcsönkérte a körömlakkját, és hát ha nem vagyunk jóban, nem kérjük kölcsön a körömlakkot - ilyen egyszerűen és tökéletesen senki nem fogalmazta meg a barátságot. Műkörmös Brigi közben arra kíváncsi a teraszon, miket mond róla Zita, és mindenki elmondja neki. Közben Zita kimegy a teraszra, ahol Arnold, Adrián és Műkörmös Brigi egy pokróc alatt ölelkezve ülnek, Brigi pedig felteszi Zitának a kérdést, hogy te tényleg úgy gondolod, hogy én nyaltam egész héten a hátsód? Azt azért jegyezzük meg Brigiről, hogy mindenki előtt teszi, tökre támadóan, és egy hangyányit se jut eszébe, hogy kettesben beszélje meg Zitával.

“Soha az életbe’ nem vagyok őszintétlen... Ilyet ne terjessz, hogy puszilgatlak meg ölelgetlek!”- mondja Műkörmös Brigi Zitának mindenki előtt a teraszon. Kislány Zita azt mondja Brigiről a beszélgetőszobában, hogy “bevanklikkesedve”, és nagyon nagynak képzeli magát. Dögösnő az egyetlen, akinek van esze, és megjegyzi a teraszon a többieknek, hogy most már kezdjenek el okosan játszani, azaz jó lenne, ha végre taktikáznának.

Vajon lesz-e Star Academy kisgyerek? Jövő heti adásunkból ez is kiderül - mondja Adrián a teraszon ébredezve maga elé meredve a Brigivel töltött éjszaka után. “Inkább te mesélj Adrián, nálad is voltak színes sztorik” - mondja Bene Rihanna Adriánnak a szobában.
Közben kapunk egy bevágást, hogy Adrián és Műkörmös Brigi a takaró alatt motoznak, Adrián ha jól látom Brigi fülét nyalogatja. Dögösnő iszonyúan szeretné megtudni, hogy mi történt Adrián és Brigi között, Patikusfiú szerintem ennek nem annyira örül, a csaj mellett fekszik és hallgatja a beszélgetést. Dögösnő igyekszik szembesíteni Adriánt, hogy nem őszinte a viselkedése. Ahogy sejtettem, Patikusfiú máris elmondja Dögösnőnek, hogy láthatóan féltékeny az Adrián-Brigi szál miatt. “Idegesít a kamuzás” - mondja Dögösnő Patikusfiúnak, és aztán megkérdezi a fiútól, hogy mi van, már nem szeretsz? Tegnap lehoztad volna a csillagokat. Csak szerintem férfias ez a viselkedés Dögösnőtől?

A szombati buli után takarítanak a fiatalok, van mit, maradjunk annyiban. Keresztes Ildikó érkezik, kávém az asztalon, látom, szép, ezekkel a szavakkal érkezik. Ostorral a kezében ül a fotelban a nappaliban, és kijelöli Dögösnőt, mint főnökasszonyt.
A tematika ezen a héten a rock, a buli és a szex - mondja Keresztes Ildikó a próbateremben. Arnold a Pálinka dalt kapja, Adrián a Részegen ki visz majd haza című dalt kapja, Iván a Bohemian Rapsody-t, és úristen, de várom ezt a dalt, ráadásul imádja, tehát már rég tudja az egészet. Amíg a többiek megkapják a dalokat, Hanna elköszön tőlük, és bemegy a bőröndjéért. Ijesztgető Lány, akit Gömböckének becézett Keresztes, Pinket kap, Renáta Zsédát, Freddie-Dávid Prince Purple Rainjét énekli majd. Patikusfiú Anna and The Barbies dalt kap, Ossó Wellhellót, Dögösnő Imany-tól a Dont Be So Shy-t, Műkörmös Brigi Alan Walkert, Kislány Zita az Elefántos dalt Bartók Esztertől, Bene Rihanna Péterfy Borit, Szűzlány Eszter a Rómeó és Júlia egyik dalát - nem ismeri, szerintem nem látta a filmet, pedig neki jót tenne.

Stockholmi Hanna a nappaliban hagyott csokikat és virágot a többieknek, ráadásul mindenki ágyán hagyott egy kis meglepetést, Iván nagyon sír, ahogy látja a pólót, egy fotót, és a csokit. Patikusfiú üzen Hannának, amikor senki nem látja, és elmondja, hogy fog hiányozni, és nagyon szexinek tartja.

Dögösnő a nappaliban kiosztja a feladatot, újrahasznosított anyagokból, szemétből jelmezt kell készíteniük és hülye táncverseny lesz. Kezdjetek el készülni, most! -mondja ostorral a kezében. Amíg a fiúk öltöznek, addig a csajok kibeszélik őket, az a kérdés, mi lesz a fiúkkal 10 év múlva. Arnold zenszerző lesz, Iván színész, mesekazettán fog énekelni (??!!), Adrián 10 év múlva mintaférj lesz, Balázs otthon főz a gyerekeknek. Hát ezt szerintem egyik fiúnak se fog tetszeni, ha visszanézik majd az adást.

Keződik a verseny, Iván szemeteszsákban csavarva Shakirára rázza a sejhaját, Arnold vécépapírba tekerte magát és próbál vicces lenni, de ez most nem jött össze. Ossó zsákokba tekere magát, és szeretne sztripperbojosan mozogni, de nem sok csípőmozgása van. Bene megjegyzi a beszélgetőszobában, hogy ettől a tánctól se találja férfinak Ossót. Freddie-Dávid miért nem táncol többet? Tejóég, hogy mozog, egész nap nézném. A csajok szerint Iván és Dávid produkciója volt a legjobb, Dögösnőnek magasan Dávid tánca volt a legjobb - egyetértek.

A szobában Bene Rihanna nagyon szeretné tudni Adriántól, mi volt Brigivel, csókoloztak-e, és úristen, Adrián megcsókolja Rihanna nyakát!!!! Mutatva, hogy ezt is csinálta, és mégse volt szex, Brigi nem engedte. Adrián és Rihanna simogatják egymást, most ezt nem értem. Közben láthatjuk, ahogy Bene Rihanna sírdogál Patikusfiú Lacinak a szobában, hogy neki tele volt fájdalommal az élete, és bevallotta később, hogy éhezik a Laci szeretetére. Köszönjük, végre.

Az énekesek gyakorolják a szombati dalaikat, úristen Dögösnő dalát is várom, az is nagyon jó lesz, bár szerinte egyhangú, mély és nem tudja, mit tegyen vele. Szőcs Renátával együtt gyakorolnak, bár szerintem ebből lelkizés lesz. És tényleg, Dögösnő kiakadt, hogy Brigi lehetett a kapufa, amit a zsűritagok említettek, és hogy Adrián hazudott neki, hogy csak barátok. Most már azt mondja, hogy örül, hogy nem ment bele a játszadozásba, “simán ráment dühből Brigire”, “két elveszett lélek, egymásra találtak”. Van két ember, akik nem bunkók velem, de olyat látok rajtuk, hogy az eszem megáll, Bene Rihanna Barbi meg a Zita azok, mondja Dögösnő Renátának.

Magabiztos Adrián közben Kislány Zitával fekszik az ágyon, simogatja a lányt, Zita azt kérdezi, mi volt Brigivel, semmi, ellenállt? Igen. Bölcs. Adrián ezen kiakad, hogy mi az, hogy bölcs, de már csak arra tudok gondolni, hogy Adrián kinek az ágyában nem fetrengett még? Ja, igen, Szűzlány Eszterében. Máris Adriánt látjuk, ahogy a teraszon Brigivel simogatják egymást, kiderül, hogy az éjjel bedurcizott Adrián valamiért, gondolom a visszautasítástól, vagy nem tudom, de aztán ismét ott dekkolt Brigi szobája előtt. Ennyi volt a mai Összefoglaló, egy nap és vizsga lesz, meglátjuk, ki a leggyengébb a héten.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


2016. szeptember 28. 10:57

Címkék: keresztes ildikó   pásztor anna   vastag csaba   király viktor   star academy   ördög nóra   majka   balog brigi   bene barbara   budavári zita   fazekas eszter   hegyi dávid   gór-nagy erika   jecsmenik arnold   illés adrián   kelemen laci   pádár alexandra   ossó balázs   szőcs renáta   kertész iván
Kapcsolódó anyagok
Ezekkel a számokkal lépnek színpadra szombaton 18.50-től a Star Academy tehetségei.
A Star Academy zsűritagjainak a folyamatos pörgés miatt igazán jó kondiban kell lenniük. Pásztor Anna és Király Viktor is rendszeresen járnak...
Alexa és Laci a kamrában bújtak el, hogy kettesben lehessenek, ám társaik rájuk nyitottak...
Alexa heti főnökként azt a feladatot adta a srácoknak, hogy az Akadémián megtalálható anyagokat újrahasznosítva öltözzenek be jelmezbe, és...
Keresztes Ildikó kiosztotta az Akadémistának a heti dalaikat. Nézd meg a videót, hogy megtudd, ki mit fog énekelni az ötödik Élő Show-ban!
A dalkiosztás alatt Hanna kiköltözött az Akadémiáról, de rengeteg apró, szívhez szóló meglepetést hagyott hátra a többieknek...
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2019 TV2 Zrt.