december 14.
Szilárda
Láttamozó: Szeptember 26. Hétfő

A Star Academy egy blogger szemével

A teaser alapján Patikusfiú körül lesz balhé, Majka konferálja fel a hétfői Összefoglalót, szerinte Adrián sértődött harmadik félként viselkedik. Kertész Iván a védett ismét, Ossó költözött vissza, akivel ugye sokan nem akartak együtt élni, meglátjuk, mi lesz - veszekedésekere számítok.

A szombati Élő Show-val kezdünk, láthatjuk, ahogy Adrián igazi hülyegyerek frizurát kapott, Patikusfiú egy rózsaszín kisdzsekit próbál, mellette Ossó gatyában álldogál farmerral a kezében - így készülnek a színpadra. Az Ijesztgető Lány máris a színpadon van, őt nézve és hallgatva Dögösnőnek szó szerint leesett álla. Szűzlány Eszter átéli a bulit, táncikál hátul.

Fontos tudnivaló, hogy az énekesekről a beszélgetőszobás véleményüket bevágják a fellépéseik előtt, ezek ugye személyes beszélgetések, amikről a többiek itt szembesülnek. Így aztán Magabiztos Adrián igazi véleménye is kiderül Dögösnő és Patikusfiú viszonyáról: ő csalódott Dögösnőben, és kész. A szombati Élő Show-ban, amikor Vastag Csaba azt mondja Adriánnak, hogy Dögösnővel való viszonya az elején olyan volt, mintha Dávid és Góliát küzdelme lett volna, Dögösnő a backstage-ben annyit fűz ehhez, hogy:

De vicces, hogy itt mindenki álszent kis ...

Patikusfiú Laci fellépése után Majkáék a szexre célozgattak Ördög Nórával, ugye Majka meg is dícsérte a hét közbeni teljesítményéért, na ezt Dögösnő pofavágásokkal kísérte hátul a kanapén. Amúgy máris csókolóznak a backstage-ben, és iszonyú cukik együtt, lassan tényleg egy pár lesznek, nemcsak szexpartnerek. Patikusfiú még mindig feszül azon, hogy Adrián jobban bejön Dögösnőnek, hiába mondja neki Alexa, hogy már nem így van, ez megváltozott egy ideje. Máris Műkörmös Brigi énekli a Cserháti dalt, amin vaskos könnycseppeket ejt Adrián, ha jól látom. De ugye mellette megy a románc a kanapén, és ő meg ott ül egyedül, szóval fogalmam sincs, mennyire szól ez a könny Műkörmös Briginek.

1szeg926_frame_17203.jpg

A tököm tele van, hogy nem tudok úgy teljesíteni, ahogy a kib..ott próbákon - mondja a rémes Adele előadása után Szűzlány Eszter, aki úgy ment vissza hátra, hogy ő lesz a veszélyzónás. Szőcs Reni már akkor sírt ezen, és ugye később is. Konkrétan Reni összetörve ment vissza az Akadémiára.

Dögösnő extázisba jött az előadása után, nem is nagyon emlékszik arra, mi történt. Szájon puszilta Vastag Csabát, ez még a teaserből ítélve fontos lesz később. Majka szerint Szűzlány Eszter nagyon jó reality szereplő, hát nemtom, szerintem aki eltűnik napokra, és semmi nem történik vele, az nem jó valóságshow szereplő. Addig volt izgi a csaj, amíg Randy üldözte őt a szerelmével, azóta semmi.

Kertész Iván a védett, Majka azt mondja, Ossó Balázs beindult a szombati bulin. Na nézzük. A nappaliban vannak mind, nézik a veszélyzónásokat a tévén, “nagyon jól énekel a Balázs”, “már nem bánom, hogy ráraktam”, “k..v jó volt” - ilyeneket mondanak miközben Ossó áll a színpadon. Közben Szőcs Renáta sír Eszter miatt, Kertész Ivánt ölelgeti, akinek ugye minden ujja keresztben van Stockholmi Hanna miatt. Renátát vigasztalja mindenki, hogy Eszter visszamegy, nyugodjon meg, minden jó lesz. Őszintén szólva nem értem, Renátának valaki mondja meg légyszi, hogy a 24 milliót meg az albumot egyetlen egy ember kapja majd meg, és ő ennek elég nagy esélyese.

Iván Hannát várta vissza, és szegény nagyon sír a kanapén, hogy elvesztette a benti legjobb barátját. Ami viszont eléggé érdekes, hogy Ossó hezitált, hogy Bene Rihannához vagy Freddie-Dávidhoz menjen oda, amikor belépett, de utóbbit ölelgette meg. Vastag Csaba megy be a szombati bulira a show után, Arnold azzal fogadja, “jöttél inni tesó”? Hanna búcsúzik a tévén a nappaliban, Ivánnak külön megköszöni, hogy “te hoztál ki engem magamból”.

Minden hétvégén ki fog esni valaki, hétről hétre rosszabb lesz - mondja nekik Vastag Csaba. Patikusfiú azt magyarázza Vastagnak, hogy megtisztelő, hogy ott van velük - mind kint ülnek a teraszon pokrócban, és piálnak.

“Büszke voltam arra, hogy Szandi lecsókolt, azt érezhetem, hogy én is lecsókoltalak téged” - folytatja Vastag Csabának, legurult már pár pálesz, józanul biztos nem merne ilyet mondani neki.

A teraszon vagyunk, Vastag mint oszifő otthagyja a diákokat bulizni, és már mindenki kellően bepiált. Bene Rianna nem akar smárolni Ossóval, mert nem és kész, Balázs akkor nézi a száját, pont.

Ossó: Ma aludhatok tíz percet az ágyadban? Csak beköszönök.
Bene: Nagyon vicces vagy, nekem is innom kéne. Húh, ez nagyon erős.
Ossó: Ki kell, hogy próbáljam az ágyad. És befekszik a lány ágyába, hívja az ágyba maga mellé, kicsit fetrengenek, de Bene Rihanna visszakozik. Kapja már le, az istenit neki, hát nem az oviban vagyunk a délutáni kötelező alvás után.

A teraszon folytatjuk, az Adrián-Patikusfiú-Dögösnő jelenet következik. Patikusfiú Laci számonkéri Adriánt, hogy “azt mondtad rólam hogy színész vagyok, és nem is bírsz?” Nem mondtam ilyet, jó? Becsatlakozik Dögösnő is a vitába.
“Rám miért haragszol Adrián?” “Az én érzelmeim nem tartoznak itt mindenkire” - vágja oda Adrián, de ennek a hisztis viselkedésnek meglepő módon nem egy pofon a vége, hanem az, hogy Patikusfiú és Dögösnő is megöleli Adriánt. Patikusfiú pedig elmond egy olyan monológot, amit tutira valami zen buddhista oldalon olvasott a szeretetről: az ő szíve szerelmét odaadja annak az embernek, akit a lány is szeret, meg akit ő is nagyon szeret, mert ő mindenkit ennyire szeret. Adrián ezt már jusztse akarja, ebben biztos vagyok.

A kertben vagyunk, Patikusfiú és Dögösnő összeházasodnak, ezek szerint így vállalják fel mindenki előtt, hogy ők egy pár és kész. Örök hűségben és poliamoriában megesküdnek, Arnold pedig bezavarja őket a szobába hálni, pedig Laci piálni akar nem szexelni. Már bent is vannak a szobában, ahol lekapcsolták a villanyt, együtt mókáznak, és Iván besétál. Ez a fiú valahogy mindig ott van, amikor ők ketten egymáson vannak - a vécébe is benyitott ugye. Iván bocsánatot kér, cipőt keres vagy mit, és közben beszélget a szexelő párral: csináljátok úgy, mintha itt se lennék.

A nappaliban közben zajlik a party, Freddie-Dávid felbukkan egy pillanatra félmeztelenül, majd felöltözve sapkában táncikál egyedül, mellette Ossó közli Bene Rihannával, hogy nagyon szexi nőnek tartja, hótszexinek, de ő most elmegy kecsaposcsipszet enni. Kicsit lohasztó a csávó. A jacuzziban vagyunk, Ossó-Kislány-Zita-Bene ülnek a habokba, boldogok és részegek. Közben Adrián és Műkörmös Brigi a teraszon puszilkodnak, ölelkeznek, majd Műkörmös Brigi máris a fiú ölében ül és cuppognak.

Máris a fürdőben vagyunk, ahol végre: Ossó és Bene Rihanna smárolnak a zuhanykabinban, de gondosan eltakart ajtó mögött, tehát semmit nem látunk.

Összefoglalva, úgy elengedték magukat az énekesek, hogy Ossó-Bene, Patikusfiú-Dögösnő és Adrián-Műkörmös Brigi is összealakultak egymással. Remélem Freddie-Dávid felszedi Szűzlány Esztert, és akkor minden a helyére kerül.

A Jelölés következik, Ijesztgető Lány Patikusfiúra szavaz, nem teljesített a múlt héten valami feladatot, “nem ez a megfelelő magatartás”. ‘Sztak*rva de kiadta magából az ideget, igazi házmester él benne. Szűzlány Eszter jön, Zitára voksol, valakit muszáj választani, a múlt héten voltak olyan dolgok, amik idegesítettek, mondja. Szőcs Renáta is Lacira szavaz, mert nem teszi oda magát, és kéne. Arnold jön, Szűzlány Eszter nevét mondja, csak azért, mert tőled esnek legrosszabbul a beszólások, szeretne kedvességet kapni. Jogos, karót nyelt a csaj. Patikusfiú Bene Rihannára szavaz, sokszor elmondta már, mit gondol róla. Majka összefoglalja, hogy marják egymást, amióta Laci beköltözött. Dögösnő is Zitára szavaz, nincs személyes gondja senkivel, csak lányra szerette volna tenni, mert eddig fiúkra tette, és erős játékosnak érzi Zitát, ezért rakja rá a jelét. Kislány Zita Arnoldra szavaz, köztük ugye volt egy konfliktus, várható volt a jelölés. Adrián Szőcs Renátára szavaz, mert egy arcát látta a színpadon, erősen kezdett, de ez beragasztotta egy skatulyába. Majka megjegyzi, hogy nem rossz az a skatulya, egyetértek.

Bene Rihanna Lacira szavaz, ki gondolta volna, mondja Majka, Laci viccelődik, hogy hát erre tényleg nem számított, haha. Műkörmös Brigi is Zitára rakja, mert mindenkivel jobb a kapcsolata, mint vele. Freddie-Dávid Szűzlány Eszterre szavaz, mert gyengének találja a színpadon? Tényleg ezt magyarázza? Ossó következik, Patikusfiúra szavaz, Laci szerint azért, mert Bene ezt mondta. Balázs azt mondja, nem tetszenek neki a megnyilvánulásai, és távol áll tőle a viselkedése. Ivánnal zárul a kör, ő dönt, ha szavazategyenlőség van. Iván Lacira teszi, nem értem, azt hittem, kedveli. Vannak feladatok, amiket Patikusfiú nem csinál meg, és valami alapján választani kell, és a múlt héten voltak megnyilvánulásai, amik másoknak bántóak voltak. A csúnya beszéd sok, mondja. “Magasan szofisztikált srác vagyok” -válaszolja Patikusfiú Majka kérdésére, miért beszél csúnyán. Patikusfiú hozzáteszi, hogy itt sokan hazudnak, Ossónak nincs őszinte véleménye, Bene beszól Lacinak, hogy hát annyira minősíti ez is őt. Arnold megjegyzi az élő műsorba’, hogy az igazság fáj az embereknek. És ezzel zárjuk is az estét. Nem, mégse, valaki írhatna egy dolgozatot arról, hogy ha Jelölés vagy Szembesítés van, és élőben kapcsolják az énekeseket, akkor miért kezdenek el puszikat dobálni meg integetni a rokonoknak, amikor egész nap kamera veszi őket, és minden nap látni őket a tévében.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


2016. szeptember 27. 10:34

Címkék: keresztes ildikó   vastag csaba   pásztor anna   király viktor   majka   ördög nóra   balog brigi   bene barbara   budavári zita   fazekas eszter   gór nagy erika   hegyi dávid   illés adrián   jecsmenik arnold   kátai lilla   kelemen laci   kertész iván   libor laura   ossó balázs   pádár alexandra   streiffert hanna   szőcs renáta   szűcs randy   star academy
Kapcsolódó anyagok
Ismét a srác kapta a legtöbb jelölést.
Az akadémisták játékosan összeadták Lacit és Alexát, Zita cerebrálta a szertartást, a menyasszonyt pedig Adrián vezette az oltárhoz. A pár a...
A legutóbbi kieső üzenete könnyeket csalt legjobb akadémista barátja, Iván szemébe...
A kertben ölelkezett és csókolta egymást a két akadémista...
Balázs az Élő Show utáni bulin a korábbi vonakodás után nyíltan és határozottan rástartolt Barbira. Hogy a lány nyitott volt-e a közeledésére,...
A lány már a backstage-ben, Eszter első dala után is annyira megijedt barátnője esetleg kiesésétől, hogy eltört nála a mécses. Később, az...
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2019 TV2 Zrt.