augusztus 21.
Sámuel, Hajna
Fenékrázás, falunap, szexi táncok: Így buliztak az akadémisták!

A fiatal tehetségek az elmúlt hetekben megmutatták, hogy hogyan tudnak partizni egy-egy Élő Show, vagy csak egy kimerítő nap után. Idézd fel a legbulisabb perceket!

Mivel Svédországban nem ismerik Zámbó Jimmy-t, Peter Srámek ellátogatott az Akadémiára, hogy korrepetálja Hannát. Az órán az összes akadémista ott volt, és annak ellenére, hogy egyikükhöz sem áll közel Jimmy stílusa, Srámek lelkesedése rájuk is átragadt, végül hatalmas átéléssel, közösen énekelték a legnagyobb slágereket.


Így buliztak az akadémisták és Peter Srámek! 


Az énekeseket néhány nyugdíjas látogatta meg az Akadémián, akikkel eszméletlen hangulatos retró bulit csaptak. Az idősek igazán megtáncoltatták a fiatalokat a pörgős zenére.


Az egyik Élő Show után Iván megmutatta a lazább oldalát is. Bátran rázta Hannával, egyedül és a bambuszfallal is…


Pásztor Anna egy twerkelős feladatot adott a Star Academy énekeseinek, akik hatalmas twerkelésbe kezdtek…


Iván lett az Akadémia ˝polgármestere˝, és elképesztő falunapot szervezett, óriási sztárokkal: Hegyi Dávid Csonka András, Gór-Nagy Erika Zoltán Erika, Balog Brigi és Ossó Balázs pedig Balázs Klári és Korda György bőrébe bújt, az előadásaikat pedig Kökény Attila és Vastag Csaba értékelte, valamint tippeket is adtak a jövőbeli fellépéseket illetően.


A lányok Shakira slágerére rázták az Akadémia nappalijában.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


Korhatár: 12 év

2016. november 21. 12:00
Kapcsolódó anyagok
Emlékeztek még, hogy hogyan melegedtek össze a fiatal tehetségek az Akadémián? Most megnézheted a Star Academy legszexisebb videóit! 
Nem volt hiány vitákból sem az Akadémián, így most összegyűjtöttük a Star Academy legnagyobb konfliktusait, szópárbajait. Idézd fel az...
Az akadémisták nem voltak szégyenlősek, bátran felvállalták az erotikus élményeiket, gondolataikat. Idézd fel a Star Academy legsikamlósabb beszélgetéseit!
A Star Academy második helyezettje a nagy álmairól és a terveiről mesélt a FEM3 Caféban. Dávid elárulta, hogy miután kijött az Akadémiáról...
Pádár Alexandra és Kelemen Laci az összeköltözésről és az Édes Életben való szereplésükről meséltek a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy Laci egy...
Laci a Star Academy döntőjében az öltözőben sertepertélt, ahol találkozott Vastag Csabival, és megjegyezte, reméli sapkában lesz a zsűritag....
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!


© 2019 TV2 Zrt.