október 14.
Helén
Elő a zsepikkel! A Star Academy legmeghatóbb percei következnek!

A vicces, szerelmes és bosszús pillanatok mellett természetesen rengeteg megható percet is átélhettünk az akadémistáknak köszönhetően. Idézd fel az elmúlt két és fél hónap legsírósabb pillanatait!

A törékeny akadémistának hiányzott a családja, ezért pityeregni kezdett a konyhában. Társai nem nézték tétlenül, amint látták, hogy baj van, odaléptek hozzá és vigasztalni kezdték.


A családtagok és a barátok kis ajándékokat, süteményeket, ruhákat küldtek az Akadémia lakóinak. Nézd meg vágatlanul, hogy hogyan reagáltak!


Renit nagy meglepetés érte, hiszen barátja meglátogathatta őt az Akadémián. A lányok igazán elérzékenyültek a megható pillanatoktól, Alexa még el is sírta magát.


Szőcs Reni nyerte a legutóbbi megmérettetést, ezért jutalmul ellátogathatott hozzá barátja. A szerelmesek sírva öltelték egymást hosszú perceken keresztül.


A kieső Libor Laura egy könnyes videoüzenetben búcsúzott társaitól, amire a meghatott akadémisták énekelni kezdtek, neki szánva az A csitári hegyek alatt című dalt...


A zsűritag elvitte próbálni a lányokat. Brigi Cserháti Zsuzsa dalát kapta, ám elsőre nem tetszett Ildikónak az előadása. Az instrukciókat meghallgatva a lány olyat produkált, hogy a zsűritag szeme könnybe lábadt...


A lány már a backstage-ben, Eszter első dala után is annyira megijedt barátnője esetleg kiesésétől, hogy eltört nála a mécses. Később, az Akadémián Reni a folyosón ücsörögve várt, a Veszélyzónából kik térnek vissza.


A dalkiosztás alatt Hanna kiköltözött az Akadémiáról, de rengeteg apró, szívhez szóló meglepetést hagyott hátra a többieknek...


Laci totál kiborult, amikor legjobb barátja nem tért vissza a Veszélyzónából... Könnyeivel küszködve beszélt Miskovits Marcinak az érzéseiről.


Keresztes Ildi az Akadémián gyakorolt a koncertjére, a döntősök pedig belestek hozzá.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


Korhatár: 12 év

2016. november 19. 15:26
Kapcsolódó anyagok
Emlékeztek még, hogy hogyan melegedtek össze a fiatal tehetségek az Akadémián? Most megnézheted a Star Academy legszexisebb videóit! 
Emlékszel még, hogy mennyit bolondoztak az akadémisták? Most visszanézheted a legszórakoztatóbb videókat! 
A Szőcs Reni győzelmével zárult Star Academy utolsó Élő Show-jának a legjobb fotóit láthatod a válogatásban.
Nézd meg, hogy mennyit fejlődött a TOP4, mióta az első dalukkal bekerültek az Akadémiára! 
A kétgyermekes műsorvezetőnő a Star Academy adásaiban mindig más és más stílusú szettben mutatta meg a szuper alakját. 
Szőcs Reni az Alma együttessel, Hegyi Dávid Peter Srámekkel,  Pádár Alexandra Takáts Tamással, Kertész Iván pedig a Kelemen kabátban...
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2019 TV2 Zrt.