október 31.
Farkas
Ennyit változtak a Star Academy döntősei a műsor alatt

Nézd meg, hogy milyenek voltak az akadémisták, amikor először adtak interjút Miskovits Marcinak, és hogy most, a Star Academy Döntője előtt miként vélekednek az elmúlt időszakról! 

Pádár Alexandra 

Alexandra a Beköltöző Show előtt leginkább arra fókuszált, hogy megállja a helyét a versenyben.

Szőcs Renáta

Reni szerette volna megtudni, hogy mire képes, és már a műsor előtt úgy érezte, hogy a Star Academy nagy kihívás lesz az életében.

Hegyi Dávid

Dávid az első interjúja során elárulta, hogy egy barátnője volt rá nagy hatással, ő inspirálta arra, hogy jelentkezzen a versenyre. 

Kertész Iván

Ivánról már hamar kiderült, hogy igényli a kritikát, amit igyekszik mindig megfogadni. 

Az, hogy szombaton, a Star Academy fergetegesnek ígérkező Döntőjében végül ki viheti haza a mesés főnyereményt, azaz ki lesz a műsor nyertese, csakis rajtad múlik! Töltsd le az ingyenes TV2 Live applikációt, és nézd a Döntőt 18.50-kor a TV2-n!


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


Korhatár: 12 év

2016. november 11. 18:37

Címkék: star academy   sa_extra   hegyi dávid   pádár alexandra   szőcs renáta   kertész iván
Kapcsolódó anyagok
Dávid egyszerre sármos és házias volt, hiszen félmeztelenül, boldogan énekelgetve porszívózott az Akadémia nappalijában.
A Star Academy egyik győztese mindenképpen Király Viktor lett. A sármos énekes ugyanis egyrészt élvezte a zsűrizést, másrészt pedig a szerelem is...
A TOP4 a Mokka adásában mesélt a felkészülésről, az elmúlt hetekről és a leghasznosabb segítségről, amit a műsor folyamán kaptak. Hegyi...
A Star Academy énekese többek között azt is elárulta, mire költené a mesés fődíjat, ha a szombati Döntőben ő diadalmaskodna. Alexa önmarcangoló...
Reni, Dávid és Alexa egy közös éneklésre és grimaszolásra hívták Ivánt, aki törölközővel a fején csatlakozott a mókás társasághoz.
Közeleg a Star Academy döntője, melynek kapcsán a Red Carpet stábja arra kérte az egykori akadémistákat, tegyék le voksukat, szerintük ki nyeri a...
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2020 TV2 Zrt.