január 16.
Gusztáv
Laci ˝elesik˝ Barbi aurájában

A két akadémista közt nem csökken a feszültség. Szerencsekerekezés közben Laci beszólt Barbinak, amitől a lány teljesen kiakadt, a srác pedig a kertben panaszkodott arra, hogy Barbi is megbántotta őt játék közben.

A Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a fődíjat.


Tudj meg mindent a Star Academy énekeseiről!

Kövesd a szombati Élő Show-kat 18.50-től a TV2-n, és dönts az énekesek sorsáról a TV2 Live applikáció segítségével!

Nézd vissza a produkciókat: tv2.hu/star_academy/produkciok
Extra, adásból kimaradt jelenetekért kattints ide: tv2.hu/star_academy/extrak


Korhatár: 12 év

2016. szeptember 30. 23:48

Címkék: geoblocked   star academy   kelemen laci   bene barbara
Kapcsolódó anyagok
A zsűri azt a feladatot adta az akadémistáknak, hogy először vidáman, majd pedig valami szomorú élmény hatása alatt énekeljék el szombati dalukat....
Erika és Iván poénos, odamondós híradót készítettek az Akadémiáról, ám nem mindenki vette jó néven a humorizálást... Hogy ki sértődött meg, kiderül a videóból.
Arnold arra panaszkodott Lindának, valami nem oké közte és cimborája, Adrián között...
Brigi azt mondta, Holdampf Linda a ruhapróbán kihozta belőle a cuki tinilányt az Adriánra vonatkozó kérdéseivel. A lány zavarba jött, nevetgélt és ugrándozott!
Holdampf Linda egy szűk, csillogós body-t szeretett volna felpróbáltatni Eszterrel, ám a popsiján megakadt a ruha. Hogy sikerrel járt-e a szexi...
SZAVAZÁS
Melyik volt a kedvenc produkciód a Star Academy győztesétől, Szőcs Renitől?
KÖVESS MINKET!

© 2021 TV2 Zrt.