PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A hosszúra nyúlt párharcok a St. Louisnak kedveznek
A hosszúra nyúlt párharcok a St. Louisnak kedveznek

A klubnál reménykednek, hogy a tendencia folytatódik.

˝Úgy érzem, hogy minden egyes párharc során meccsről meccsre jobban játszottunk – nyilatkozta kedden a Blues csatára, David Perron, miután megérkezett a csapattal Bostonba. – Eddig ez jól ment nekünk, és most ugyanez a feladat. Nem szabad levennünk a lábunkat a gázpedálról...˝

Azzal, hogy a St. Louis legutóbb 4–2-re legyőzte a Boston Bruinst, 2–2-re módosította az összesített állást, így eldőlt, hogy minimum hat mérkőzést játszik az NHL-nagydöntőben is. Ám ez cseppet sem rossz hír a Kékek számára, hiszen már hozzá vannak szokva, és ezidáig remekül jöttek ki a hosszúra nyúlt párharcokból. A rájátszás első körében a Winnipeget 4–2-re, a másodikban a Dallast 4–3-ra, míg az elődöntőben a San Josét 4–2-re intézték el. 

˝Az első és a harmadik meccs ugyan nem sikerült jól, de a második és a negyedik kiváló volt. Végig kézben tartottuk a meccset és jól kontrolláltuk a játékot. Egyre jobban alkalmazkodunk az ellenfél stílusához, ami döntő tényező is lehet a folytatásban. Jók a megérzéseim˝– mondta Craig Berube, az együttes edzője.

A feladat azonban nem egyszerű, hiszen a St. Louisnak ismét el kell vennie a Bruins pályelőnyét. Ami jó hír a számukra, hogy az ellenféltől két védő játéka – Zdeno Cháraé és Matt Grzelcyké – is kérdéses.


2019. június 5. 11:50

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS