PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Itt már nem elég pusztán jónak lenni
Itt már nem elég pusztán jónak lenni

Még több kell a St. Louis jégkorongozóitól, ha a TD Gardenben mérkőzést akarnak nyerni.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, magyar idő szerint kedden hajnalban megkezdődött az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) döntője, amelyben az elmúlt nyolc év alatt harmadszor döntős Boston Bruins kétgólos hátrányból fordítva nyert 4–2-re a 49 év után finalista St. Louis Blues ellen.

˝Az elején nyilván az volt a legfőbb szempont, hogy minél rövidebb cseréket tudjunk végrehajtani. Már az első harmadban sem játszottunk rosszul, de valahogy nem éreztük a lábainkat magunk alatt rendesen, és nem mi irányítottuk a játékot. Ennek ellenére csináltuk tovább, amit elkezdtünk, és úgy érzem, ez kifizetődő volt. Tudtuk, hogy fel kell pörögnünk, ami a második harmad elejére sikerült is. Hittünk benne, hogy nem tudják majd tartani velünk a lépést, és így is lett. Végül az erőfeszítéseinknek hála gólokat szereztünk. Tényleg úgy érzem, hogy joggal nyertünk˝– nyilatkozta a Boston támadója, Charlie Coyle az első mérkőzés után.

A játék képét látva a külföldi szakértők jogosan fogalmaztak úgy: a St. Louisnak nem elég jónak lennie, hanem hibátlanul kell játszania, amennyiben mérkőzést szeretne nyerni a Boston otthonában. 

˝Tudjuk, hogy milyen amikor lehengerlően játszunk, és azt is, hogy erre bármikor képesek vagyunk – állítja a Blues centere, Ryan O'Reilly. – Tisztában vagyunk vele, hogy legutóbb mi engedtük ki a győzelmet a kezünkből, de most itt az esély, hogy visszavágjunk, és pályaelőnyt szerezzünk.˝

A Stanley-kupa-döntő második összecsapását élőben közvetítjük a Spíler1 TV-n csütörtökön 1.45-től. A közvetítés részleteit itt találod meg.


2019. május 29. 10:29

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS