PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Boston állt az élre
A Boston állt az élre

Már ami a Stanley-kupa győzelemre vonatkozó esélyeket illeti.  

A San Jose Sharks szerdai győzelmével kialakultak az NHL-rájátszás elődöntőjének párosításai. Keleten a Boston Bruins és a Carolina Hurricanes, míg nyugaton a St. Louis Blues és a San Jose csap össze, a csapatok közül pedig – a szakértők szerint – a Boston a favorit. És, hogy miért?

A Bruins 1924-es megalakulása óta hatszor hódította el a kupát, legutóbb 2011-ben bizonyult a legjobbnak. Ezzel szemben a riválisok közül csak a Carolina Hurricanes tudta ezt bemutatni (mindössze egyszer) 2006-ban, míg a St. Louis és a San Jose még nem diadalmaskodott egyszer sem. A statisztikák tehát David Krejciék mellett szólnak, de – ahogyan azt a most futó idényben már megfigyelhettük – ez semmit nem jelent. Egy biztos: izgalmas párharcok várnak a sportág kedvelőire. 

Az NHL-rájátszás péntek hajnalban folytatódik a Boston és a Carolina párharcával, amelyet élőben közvetítünk a Spíler1 TV-n. A közvetítés részleteit az alábbi linken találod meg.

NHL-RÁJÁTSZÁS, FŐCSOPORTDÖNTŐK

Kelet: Boston Bruins–Carolina Hurricanes

Nyugat: St. Louis Blues–San Jose Shark


2019. május 9. 11:22

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS