PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hiába a nyári szünet, alig változott a forgatókönyv

A világbajnoki éllovas Jonathan Rea magabiztosan nyerte a superbike-világbajnokság Portugál Nagydíjának első futamát. Legnagyobb riválisa, Álvaro Bautista hátracsúszott a rajtnál, ám kiválóan tört előre, és szerzett értékes pontokat.

A hosszú – közel kéthónapos – szünet után visszatért a WorldSBK mezőnye a Spíler TV képernyőjére, így újra nyomon követhetjük Jonathan Rea és Álvaro Bautista elképesztő csatája. A Superpole-t a Kawasaki versenyzője, Jonathan Rea nyerte, míg riválisa csak a hatodik helyen végzett, így a futamon már a rajtnál fel volt adva a lecke neki. „Szegény embert még az ág is húzza"– szokták mondani, így volt ez a spanyollal is, aki már az első kanyarok során pozíciókat veszített, és hátracsúszott. Hogy hányadik helyre, és milyen előzésekkel sikerült felkapaszkodnia, megtekintheted a videóra kattintva, a futam legizgalmasabb pillanataival együtt. 


2019. szeptember 7. 15:46

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt superbike


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS