PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Speedway: Léderer Ákos is motorra pattant az új sorozat tiszteletére

Elindult a vadonatúj Monster Energy FIM Speedway of Nations páros bajnokság, melyet kizárólag a Spíler1 TV közvetít Magyarországon. Az idén debütáló sorozatban 15 nemzet szerepel, amelyek csapatonként 2 felnőtt versenyzőt és egy 21 év alatti tartalékot indítanak a sorozatban. A selejtezőben induló 14 ország párosait két részre osztották, így alakult ki a két, egyenként 7 nemzetet felvonultató elődöntő.

Ezek során nagy csatában és látványos előzésekkel a következő párosok jutottak tovább: az első selejtezőből Oroszország, Németország, Dánia, a másodikból Svédország, Anglia, Ausztrália párosai csatlakoztak a házigazda lengyel duóhoz a június 8-9-i, Wroclaw-ban megrendezésre kerülő döntő mezőnyéhez. A spíleres Grand Prix közvetítés során jól összeszokott Molnár Ariel- Léderer Ákos páros közvetíti a nemzetek kupája sorozat összecsapásait.

A Spíler MotorsportHD a döntő beharangozásához különleges videóanyagot forgatott, amelyben a salakmotor kommentátora Léderer Ákos, és a MotoGP szakkommentátora, Sebestyén Peti – Molnár Ariel tanácsaival felvértezve – életükben először kipróbálták a salakmotorozást.

A forgatásának a gyulai salakmotor pálya adott otthont, ahol jelen volt Magosi Norbert országos bajnok és Benkő Roland versenyző is, külön köszönjük Szilágyi Sándor segítségét a videó létrejöttéhez!


2018. június 8. 9:21

Címkék: motorsport salakmotor Spílerek Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS