PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Jótékonyság: Milliókat hozhat a Gyermekklinikának a telt házas Debrecen-Fradi meccs

˝Magyarországon sok gyönyörű stadion áll a csapatok rendelkezésére, de csaknem mindenhol nézők nélkül mennek a meccsek˝ – kezdte a Mokkának adott interjúját Tőzsér Dániel, aki leszögezte, amikor hazaigazolt megfogadta, hogy ahol tud fellép ez ellen a jelenség ellen. A Debrecen labdarúgója most kétmillió forintot ajánlott fel a helyi gyermekklinikának, cserébe azt kéri, hogy a szurkolók töltsék meg a Nagyerdei Stadiont a Fradi elleni rangadón. Kezdeményezéséhez többen is csatlakoztak már.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2018. április 13. 11:06

Címkék: debrecen fradi hirek jótékonyság Mokka sport tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS