PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
ATP Budapest: TOP 5-ös világsztár is érkezhet a Kopaszi-gátra!

Három magyarnak szurkolhatnak a sportkedvelők az április 21-én kezdődő budapesti ATP-tenisztornán. A meccsek mellett egyéb színes programok is várják az érdkeklődőket a Kopaszi-gáton, ahol egy különleges bemutatómeccset is rendeznek majd. A Mokkában Richter Attila, a Magyar Tenisz Szövetség főtitkára elárulta, az indulók névsora még nem végleges, elképzelhető ugyanis, hogy egy jelenleg TOP5-ös játékos is bejelentkezik az egyik szabadkártyáért.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2018. április 13. 12:07

Címkék: fucsovics márton hirek Mokka sport tenisz tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS