PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Liu-testvérek: ˝Napszemüvegben és kapucniban kellett bujkálnunk a rajongók elől…˝

˝Most médiaidőszak van˝ - fogalmazott Liu Shaoang a Mokkában, utalva arra, hogy jelenleg a különböző felkéréseknek igyekeznek eleget tenni, de e mellett próbálnak pihenni is. Testvére, Liu Shaolin Sándor szerint a profi sport egyik gyümölcse, hogy a siker után sokan kíváncsiak az élménybeszámolójukra. A két olimpiai bajnok mesélt még születendő kishúgukról, valamint arról is, hogyan bújkáltak a rajongók hada elől az olimpiai faluban.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2018. április 4. 10:58

Címkék: hirek liu shaoang liu shaolin sándor Mokka olimpia sport téli olimpia tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS