PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Sí szövetségi kapitány: ˝Most is engedném, hogy Elizabeth Swaney induljon˝

˝Mindenki számára ébresztőt fújt Elizabeth Swaney esete˝ – fogalmazott Marton Sándor, a Magyar Sí Szövetség alpesi szakágának szövetségi kapitánya. A téli olimpián magyar színekben induló Swaney egyetlen trükköt sem mutatott be a futama során – pedig a sportágnak épp ez lenne a lényege –, és utolsóként végzett. Az esete azóta bejárta a világsajtót. A Mokka skype-on, Dél-Koreából kapcsolta a szövetségi kapitányt, aki szerint a Nemzetközi Szövetség hibázta a legnagyobbat, hogy ilyen laza kvalifikációs előírásokat állított. Marton arról is beszélt, mennyibe került a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Sí Szövetségnek a sportoló részvétele az olimpián.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2018. február 20. 10:42

Címkék: elizabeth swaney hirek magyarország Mokka sport téli olimpia tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS