PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Temesvári Andrea: Babos és Fucsovics is bekerülhet a legjobb 20 közé!

Remekül zárták a magyar teniszezők az év első Grand Slam-versenyét! Babos Tímea párosban megnyerte az Australian Opent, míg vegyes párosban döntőzött, Fucsovics Marci pedig egyéniben menetelt. A Mokka vendége a sikerrel kapcsolatban Temesvári Andrea volt, aki a két legjobb magyar teniszező jövőjéről is beszélt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2018. január 29. 10:15

Címkék: babos tímea fucsovics márton hirek Mokka sport temesvári andrea tenisz tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS