PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Fucsovics merész célt fogalmazott meg a Federer elleni meccsét követően

Karrierje legjobb eredményét érte el az Australian Openen Fucsovics Márton, aki a torna negyedik körébe jutott, ahol Roger Federerrel mérkőzhetett. A magyar teniszező az I/I-ben elárulta, hogyan oldotta a feszültséget a világsztár elleni találkozó előtt, majd beszélt céljairól is, melyek megváltoztak tavaly óta!

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2018. január 26. 10:29

Címkék: fucsovics márton hirek I/I Azurák Csabával Roger Federer sport tenisz


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS