PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Az Év Sportolója 2017: Új kategóriákban is győztest hirdetnek

Idén is döntenek a sportújságírók az Év Sportolója-díjról, melyet 60. alkalommal adnak majd át. Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke a Mokkában elmondta, azok a bajnokok lesznek a különböző kategóriák győztesei, akik a legnagyobb hatással voltak az országra és az utánpótlásra, hisz az eredmények alapján nehéz összehasonlítani a különböző sportágakat.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2017. december 19. 10:54

Címkék: év sportolói hirek Mokka sport sportoló szöllősi györgy tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS