PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A plusz lóerőkért kapcsolj a Spíler TV csatornáira, a jó zenéket pedig keresd a SpílerTV Music lejátszási listán!
A plusz lóerőkért kapcsolj a Spíler TV csatornáira, a jó zenéket pedig keresd a SpílerTV Music lejátszási listán!

Folyamatosan frissülő zenék sokaságával. 

Március 22-24-én kerül megrendezésre az AMTS, mely a legnagyobb autós rendezvény Magyarországon, évente közel 60 000 látogatót vonz a helyszínre.

Idén a Spíler MotorsportHD csapata is intenzív megjelenést tervez a rendezvényen. Az eseményre egy különleges zenei promóció is készül, mely az autó-motorsportok és a zene kapcsolatán alapul.
A tuning autó és -motor kultúrának meghatározó része a zene. Ehhez hozzájárul, hogy az AMTS-en megjelenő autók (illetve a látogatók autói) nagy részben hangrendszerrel felszerelt járgányok, és vezetés közben központi szerepet kap a zenehallgatás.
A Spíler TV csatornáin látható versenysportokhoz is kiválóan kapcsolódik a zene, a versenyzők gyakran zenével hangolódnak a futamra. A TV közvetítések során is látható, ahogy például a MotoGP-versenyzők relaxálnak a rajtrácson.

Az AMTS helyszínén is bemutatásra kerül majd a Spíler MotorsportHD által megalkotott, folyamatosan frissülő lejátszási lista az Apple Music és az Spotify felületein. (A linkekre kattintva eléred a lejátszási listákat)
A SpílerTV Music lejátszási lista több körösen tevődik össze. Egyrészt a Supersport és Rallycross-világbajnokságon szereplő Sebestyén Peti és Szabó Krisztián mutatják be, milyen zenéket hallgatnak a vb-futamok előtt, másrészt a Spíler MotorsportHD kommentátorainak kedvencei kerülnek fel a lejátszási listára.
Nem utolsósorban, a Spíler TV nézőinek is lehetőségük lesz megszavazni azokat a számokat, amelyeknek szerintük ott a helyük a listán. A beérkező dalokat a MotoGP stúdió házigazdája, a rádiós múlttal rendelkező Balogh Tamás fogja összeválogatni és szerkeszteni.

Játssz velünk! Kövesd a SpílerTV Facebook oldalát, és írd meg hozzászólásban, Te melyik számot válogatnád be a SpílerTV Music zenei listára! A nyereményjáték egészen március 19-ig tart, amikor is a kommentelők között egy páros belépőt sorsolunk ki az AMTS-re! A játékszabályzatot ide kattintva éred el.

Érdemes lesz tehát követni a SpílerTV online felületeit, illetve az AMTS-re kilátogatók első kézből hallgathatják majd meg a csatorna zenei listáját a helyszíni hostess lányok segítségével!


2019. március 14. 16:21

Címkék: motorsport spilermotorsporthd Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS