PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Még több tapasztalt sztárjátékos elérhető az NHL szabadügynök piacán
Még több tapasztalt sztárjátékos elérhető az NHL szabadügynök piacán

Az NHL szabadügynökpiacáról még lehet szerezni jó, tapasztalt játékosokat.

Justin Williams, Carolina Hurricanes

A háromszoros Stanley-kupa győztes csapatkapitány nagyon jó szezonon van túl, a Carolina 2009 után előzsör jutott be főcsoportdöntőbe, amihez nagyban hozzájárult Williams a maga 23 góljával, és 30 asszisztjával.

Patrick Marleau, Carolina Hurricanes

Egy másik Carolina játékos, az 1997-es drafton másodikként kiválasztott Marleu sem talált még magának csapatot. A 40 éves játékos 16 gólt, és 21 asszisztot szerzett az elmúlt szezonban, és bármelyik csapat jól járhat a rutinjával.

Joe Thornton, San Jose Sharks

Bár Thornton jóslata, hogy először nyer a Sharks Stanley-kupát nem valósult meg, de 51 kanadai pontja (16 gól, 31 assziszt) 73 alapszakaszmérkőzésen és 4 gólja, valamint 6 asszisztja a rájátszásban egy 40 éves jégkorongozótól kiváló teljesítmény, amivel nagyban hozzájárult a Sharks meneteléséhez. A korábbi 1/1-es, kétszeres világbajnok tapasztalata aranyat (Stanley-kupát) érhet új csapatának.

Jake Gardiner, Toronto Maple Leafs

A 29 éves játékos 62 mérkőzést játszott hátsérülése előtt, és a rájátszásra már nem igazán nyerte vissza korábbi formáját. A Maple Leafs lecserélte játékosát Cody Cecire és Tyson Barrie-re, és a hátsérülése elijeszthet sok csapatot a kiváló védő leigazolásáról.

Ben Hutton, Vancouver Canucks

A 26 éves világbajnok Hutton csapatában a harmadik legtöbb kanadai pontot (5 gól, 15 assziszt) szerezte a védők közül, és a második legtöbb játékpercet is töltötte a pályán a csapatból.


2019. július 24. 14:25

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS