PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Léderer Ákos: Kakko halomra nyerte magát az elmúlt két évben

Kommentátorunk, Léderer Ákos ezúttal az NHL-drafton vélhetően második helyen elkélő Kaapo Kakkoról osztott meg érdekes információkat 

Az idény során nagy változás nem volt az első helyen az előrejelzésekben: minden időszakban az amerikai Jack Hughes állt az első helyen az észak-amerikai szakembereknél. A finn Kaapo Kakko azonban rohamléptekkel közelítette meg riválisát, a junior-világbajnokságon is ő volt a jobb, majd a felnőttek között is, akikkel világbajnoki címet szerzett Pozsonyban. Ahogyan kommentátorunk, Léderer Ákos is elmondta: a 18 éves finn vélhetően a New York Rangersben köt ki.

˝Kakko jóval nagyobb és testileg érettebb, mint Hughes, de nem lehet összehasonlítani a kettejük játékát. Lehet, hogy előbbi keményebb, de mindkettő kiváló játékos˝– olvasható az NHL-honlapján az észak-amerikai szakember, Craig Button nyilatkozata.

De, hogy ténylegesen kit választ a Rangers, továbbra is kérdés, bár sokat már nem kell várni, hogy megtudjuk a választ. Az észak-amerikai jégkorongbajnokság játékosbörzéjét élőben tekintheted meg a Spíler1 TV-n.


2019. június 20. 11:27

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS