PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Léderer Ákos: Azt várják Jacktől, hogy majd üstökösként robban be

Kommentátorunk, Léderer Ákos osztott meg érdekes információkat az NHL-drafton első helyen elkélő játékosnak tartott Jack Hughes-ról.

Hamarosan kezdődik az NHL-draft, és úgy tűnik, az észak-amerikai szakemberek számára Jack Hughes teljesítménye a legmegyőzőbb. Ebben fontos szerepet játszhat, hogy a centereket hagyományosan előrébb rangsorolják, mint a szélsőket. Ahogyan kommentátorunk, Léderer Ákos is elmondta: a 18 éves amerikai a vélhetően a New Jersey Devilsben köt ki. 

˝Szinte másik dimenzióban korcsolyázik. Elképesztő a lábmunkája, és az, ahogyan siklik a jégen. Azt hiszem, minden csapat ilyen játékost szeretne, aki védekezésben és támadásban is a legjobbak között van, ráadásul piszok gyors˝– nyilatkozta a Devils játékosmegfigyelőinek igazgatója, Paul Castron

De, hogy kit választ a Devils, továbbra is kérdés. Egy biztos, az együttes nem dúskál elit centerekben, így elképzelhető, hogy a vezetőség az amerikaira teszi majd le a voksát. Sokat már nem kell várni, hogy megtudjuk a választ. Az észak-amerikai jégkorongbajnokság játékosbörzéjét élőben tekintheted meg a Spíler1 TV-n.


2019. június 19. 11:50

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS