PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Nagy zakót kapott a Tampa - Óriási bajban vannak az esélyesek
Nagy zakót kapott a Tampa - Óriási bajban vannak az esélyesek

A végső győzelemre esélyesnek tartott csapatok közül a Tampa Bay, a Pittsburgh és a Winnipeg is nagy hátrányba került az NHL-playoff első körében. 

A szezon előtt, szakértőink közül a legtöbben a Winnipeg Jets csapatát tartották a legesélyesebbnek a Stanley-kupa elhódítására. A Jets relatíve könnyen is vette az alapszakaszt, ehhez képest a válságokkal tarkított szezont futó Blues 2-0-ra vezet a rájátszás első körében, tette mindezt úgy, hogy két idegenbeli meccset nyert Kanadában. Ennél még nagyobb meglepetés, hogy az alapszakaszban rekordokat döntögető Lightning 4 gólos vereségbe "korizott" bele hazai pályán és mivel az első meccset is elvesztette, idegenben kell nyernie a Blue Jackets ellen. A sztárokkal teletűzdelt Pittsburgh, bár csak 6. kiemelet volt, a múltkori, hosszabbításban elbukott meccs után most sem tudott győzni idegebenben, a fentiekhez képest azonban különbség, hogy hazai pályán fogadják majd a New Yorkot.

jets2.jpg

Washington Capitals-Carolina Hurricanes, Szombat 23.00, Spíler1 TV, ÉLŐ, magyar kommentárral (kommentátor: Léderer Ákos)

Pittsburgh Penguins-New York Islanders, Vasárnap, 22.30, Spíler1 TV, ÉLŐ, magyar kommentárral (kommentátor: Léderer Ákos)

Ákos esélylatolgatatásait a playoff-párharcokról itt olvashatod.

NHL, rájátszás, 3. játéknap:

Tampa Bay Lightning-Columbus Blue Jackets 1-5 (0-2, 0-1, 1-2)
A párharc állása: 2-0 a Blue Jackets javára.
New York Islanders-Pittsburgh Penguins 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)
A párharc állása: 2-0 az Islanders javára.
Winnipeg Jets-St. Louis Blues 3-4 (1-1, 2-2, 0-1)
A párharc állása: 2-0 a Blues javára.
San José Sharks-Vegas Golden Knights 3-5 (3-3, 0-1, 0-1)
A párharc állása 1-1.


2019. április 13. 10:39

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS