PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Keleten és Nyugaton a helyzet (majdnem) változatlan
Keleten és Nyugaton a helyzet (majdnem) változatlan

Félelmetes pontossággal tippeltek a Spíler TV NHL-nagyágyúi.

A Spíler TV NHL-stábja, Léderer Ákos, Hetthéssy Zoltán, Lengyel Szabolcs, Szélig Viktor, Szuper Levente, Kovács Csaba és Edvi László tippjei csak nüanszokon múltak, hogy ne legyenek tökéletesek. 

Keleten a nyolc rájátszás-helyre mindössze 9 csapatot tartottak esélyesnek szakértőink a szezon előtt. A Tampa első helye telitalálat volt, a Washingtont, az Islanderst, a Torontót, a Pittsburgh-öt és a Columbust pedig egy hellyel előrébb tették, aminek a 4 pozícióval jobban végző Boston Bruins volt a legfőbb oka. A Montreal playoff-résztvevő lett volna, ha csak szakértőinken múlik, a Canadiens ugyanis 2 ponttal lecsúszott a Wild Card helyről. Keleten még a Buffalo kapott szavazatot, de ez csak a kilencedik helyre volt elég. Nyugaton a Calgary és a San José is remek megérzésnek bizonyult, a Winnipeg és a Nashville helyet cserélt, a Vegas pedig köszönhetően annak, hogy az utolsó 8 találkozón 7-szer is kikapott, csak 7. lett, ami megtréfálta a hetest. A Minnesota egyértelmű csalódás, mindössze 11. helyen végzett, miközben szakértőinknél a 6. helyet csípte meg.

Összességben kiváló eredménnyel zártak kommentátoraink és szakértőink: Nyugaton és Keleten egyaránt 1-1 csapatot hagytak ki a playoff-mezőnyből: Előbbinél a Montreal rovására a Colorado, utóbbinál a Minnesota helyett a Carolina jutott a legjobb 16 közé. Az NHL rájátszását élőben közvetítjük a Spíler1 TV-n. Elsőként csütörtök hajnalban a Tampa Bay Lightning-Columbus Blue Jackets meccset közvetítjük. A közvetítés részleteiről itt tájékozódhatsz.

tippek_03.png

Léderer Ákos elmondta a véleményét a playoff első körének párosításairól is. Itt és itt pedig megnézheted, hogy hogyan tippeltek a szezon előtt az alapszakasz legjobbjaira.


2019. április 10. 14:34

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS