PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Szakértőink felemás eredménnyel zártak a ˝tippversenyben˝
Szakértőink felemás eredménnyel zártak a ˝tippversenyben˝

Csak néhány ponton múlt, hogy a Spíler TV NHL-es nagyágyúi elcsúsztak, ha elcsúsztak. 

És akkor lássuk a tippeket (találatok alapján, növekvő sorrendben megyünk):

A hoki-közvetítések doktora ezúttal nem brillírozott. Ahogyan a mezőnyben 6-ból 4-en, úgy ő is a Torontóra tett, de a San José (6-ból 5-en) és a Winnipeg (6-ból 4-en) esetében is a többséggel értett egyet. Hibásan. Crosbyékban talán túlságosan is hitt, de ha a Pittsburgh megnyeri a Stanley-kupát, sokat kozmetikázna az eredményén.

tippek_notes_spiler1_hetthesy.png

Az NHL magyar hangja jó barátjával, Hetthéssy Zoltánnal vívhat nagy meccset a playoffban, mert eddig pontosan ugyanazt tippelték, csakhogy míg Zoli a Pittsburgh-re, Ákos a Winnipegre tett. A Winnipeg a St. Louis-szal, a Pittsburgh az Islanders-szel kezd a rájátszás első körében.

tippek_notes_spiler1_lederer.png

A magyar jégkorong-válogatott egykori legendás kapusa, állandó szakkomentátorunk, Szuper Levente nem kell, hogy különösebben szégyenkezzen tippjei miatt: Bár a Toronto jó 28 ponttal lemaradt a Tampa mögött, a Washington 1 ponttal nyert az Islanders előtt, ami Levinek is találatot ért, azonban, amit a Metropolitan megadott, azt a Central elvette: A Winnipeget 1 ponttal előzte meg a Nashville. Egykori csapata felé nem húzott a szíve, a San Joséra tett a Pacificben. Öröm az ürömben, hogy a Calgary rovására.

tippek_notes_spiler1_levente.png

A Spíler TV szerkesztője, Lengyel Szabolcs másodmagával fogadott a Nashville-re a Centralban, a többi esetben ő is úszott az árral, eredménytelenül. Ugyanakkor a Predatorsnál csak hatan zártak jobb mérleggel az alapszakaszban.

tippek_notes_spiler1_lengyel.png

A mezőny másik válogatott jégkorongozója, Széig Viktor duplázott. A Nasville-re Szabi mellett ő is jól ráérzett, de a rekordokat döntögető Tampa Bay is kiváló és biztos tipp volt. Ez egyelőre ötven százalékos mérlegre jó. Érdekesség, hogy ő az egyetlen tagja a hatosnak, aki szerint a Stanley-kupa győztese nem nyeri meg idén főcsoportját. 

tippek_notes_spiler1_szelig.png

A Spíler TV segédszerkesztője, Hajdú Dániel is két telitalálattal bír és talán mindenikinél nagyobb eséllyel pályázik arra, hogy a végső győztest is eltalálja. 

tippek_notes_spiler1_hajdu.png

Az NHL rájátszását kizárólag a Spíler1 TV-n követheted élőben. 


2019. április 8. 23:03

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS