PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Léderer Ákos az NHL-rajt előtt: Egyszer volt Washingtonban kutyavásár
Léderer Ákos az NHL-rajt előtt: Egyszer volt Washingtonban kutyavásár

A Spíler TV kommentátora a 2018–2019-es szezon előtti várakozásokról és a közvetítés részleteiről is beszélt.

Lássuk, milyen esélyei vannak a címvédésnek.

„Nem hiszem hogy címvédés lesz – kezdte a Washington Capitals esélyeivel Léderer Ákos. – Egyszer volt Budán – meg Washingtonban – kutyavásár. Barry Trotz ugye elment az Islandershez, pedig jó kémia alakult ki közte és a játékosok között. Ovecskin is elérte, amit akart, nem tudom, mennyire lesznek éhesek a játékosok. A játékoskeret ugyan nem gyengült, erősek maradtak, a cserekapuson kívül mindenkit megtartottak, az edzőnek nem adták meg, amit kért. Todd Reirdennel mennek neki az idénynek, aki vezetőedzői szinten kezdő. Most nem tennék rájuk."

De akkor melyik csapat, ha nem a Stanley-kupa-győztes Capitals?

"A fogadóirodáknál a Tampa, Winnipeg, Boston hármas a legesélyesebb. Ez utóbbin meglepődtem... A Tampát évek óta látjuk, a Washington dolgát is megnehezítette. A Winnipeg tavaly robbant be, erős csapat. Kanada egyébként is nagyon vár egy bajnoki címet. Legutóbb a Montreal nyert, még 1993-ban, azóta nem nyert kanadai csapat, a döntőbe is ritkán kerülnek be. Sőt volt olyan playoff is, amelyben nem volt kanadai csapat. Most komoly esélyük van, ha nem a Winnipeg, akkor a Toronto, és ha nem a Toronto, akkor csendben ott van az Edmonton. Utóbbit az előző szzeonban a fogadóirodák és mindenki más oda várt, hogy döntőzhet, nagy blama volt. Az Edmonton hullámvasútozik, de most felfelé mengy majd, úgyhogy három bivalyerős kanadai csapattal is lehet számolni" – latolgatta az esélyeket Léderer Ákos.

A nézők számára az is érdekes lehet, hogy miért érdemes a Spíler TV-n követniük az NHL 2018–2019-es szezonját. "Soha ennyi meccset nem lehetett nézni. Érdemes fennmaradni, mert heti tíz meccset adunk, ezek közül heti öt-hat meccset magyar kommentárral, és este kilenctől visszaismételjük. A meccsek kiválasztása nem úgy megy, hoyg nyakra-főre bármit adhatunk, amit csak szeretnénk, hanem amiket kiajánlanak, azokból választhatunk" – árult el kulisszatitkokat is a Spíler TV kommentátora.

A szezon első Spíler TV-s közvetítése máris itt van a nyakunkon: A címvédő Washington Capitals a fogadóirodák szerint esélyes Boston Bruins ellen lép jégre.

Léderer Ákos.jpg


2018. október 3. 15:07

Címkék: jégkorong nhl Spílerek Spílerek washington capitals


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS