PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Trencsénből búcsúzott Chicagótól Marián Hossa
Trencsénből búcsúzott Chicagótól Marián Hossa

A szlovák jégkorongozó családjával együtt visszatér hazájába, de Chicago mindig is a szíve csücske marad.

Hossának különös bőrebtegsége, allergiája miatt kellett visszavonulnia, 8 chicagói év és három Stanley-kupa-győzelem után. Az NHL legendája a következő szavakkal búcsúzott, immár Trencsénből.

"Helló, Blackhawks-szurkolók! Itt Marián Hossa. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy a családommal együtt megköszönjem a támogatást, amelyet a Chicagóban töltött nyolc év alatt kaptunk tőletek. Kitárt karokkal fogadtatok, és nyolc éven keresztül otthon éreztük magunkat - nektek köszönhetően. Szeretnénk, ha tudnátok, mennyire hálásak vagyunk nektek ezért. Annyi felejthetetlen pillanatot ünnepeltünk együtt, Chicago városa mindig a szívünkben él, hála a ti szerepeteknek ezekben a pillanatokban. Szeretném megköszönni a chicagói médiának is az elképesztő nyolc évet. Bár visszatértünk Szlovákiába, de Chicagónak mindig különleges helye lesz a szívünkben. Mindkét lányunk itt cseperedett, egyikőjük pedig ebben a gyönyörű városban született. Még egyszer köszönöm nektek, Blackhawks-szurkolók, és alig várom, hogy újra találkozzunk, amikor visszatérünk a szeles városba."


2018. július 25. 13:48

Címkék: Chicago Blackhawks jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS