PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Jaromír Jágr: ˝Örülök, hogy túléltem...˝
Jaromír Jágr: ˝Örülök, hogy túléltem...˝

Újra jégre lépett a térdsérülése miatt fél évet kihagyó Jaromír Jágr. A cseh sztárt újságírók hada faggatta a tréninget követően.

˝Nem vártam csodákat, már annak is örülök, hogy túléltem az edzést. Az elmúlt hat hónapban egyetlen mérkőzést sem játszottam, ez volt az első keményebb tréningem. Várható volt, hogy nem nagyon fogom élvezni. Hogy ez változik-e később, még nem tudom megítélni˝ – nyilatkozta a hokej.cz-nek Jágr.

A legutóbb a Calgary Flames-ben játszó 46 éves jobbszélső az nhl.com-nak elmondta, nem tervez visszatérni a tengerentúlra, a célja az, hogy a saját tulajdonában lévő, cseh másodosztályban vitézkedő Kladnóban lépjen jégre.

˝Ha tehetném, szívesen átadnám a testem a kihívásokat szerető embereknek, hogy próbáljanak meg jégkorongozni. Nem egyszerű. Én mindent beleadok, és remélem, hogy napról napra jobban leszek˝ - tette hozzá nevetve a kétszeres Stanley-kupa-győztes.

Jágr 1921 pontjával az NHL történetének második legeredményesebb játékosa Wayne Gretzky (2857 pont) mögött. A 27 ottani szezonja alatt 1733 alkalommal lépett jégre (ezzel harmadik a ranglistán) és 766 gólt szerzett. A Pittsburgh Penguins-szel 1991-ben és 1992-ben is megnyerte a Stanley-kupát, és beválasztották a 100 legnagyobb NHL-játékos közé.


2018. július 20. 14:11

Címkék: Jaromír Jágr jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS