PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Tizennégy vagy hat – Nagy téttel bír az FA-kupa döntője, de ki a favorit?

Két 'fiatal', sikerre éhes edző csapata ütközik meg a legpatinásabb kupasorozat fináléjában. Online adásunkban megnéztük, ki az esélyesebb a trófea elhódítására.

Szombat délután a Chelsea és az Arsenal csapatának részvételével rendezik meg a világ legpatinásabb kupasorozatának fináléját, helyszínül pedig természetesen a legendás Wembley stadion szolgál majd. Legutóbb 2017-ben rendeztek londoni rangadót az FA-kupa döntőjében, akkor az Ágyúsok 2–1-re legyőzték a Kékeket, ám az akkori gólszerzők közül mára mindenki más együttesben futballozik: Alexis Sánchez a Manchester United (a most futó idényben az Interben szerepelt kölcsönben), Aaron Ramsey a Juventus, Diego Costa pedig az Atlético Madrid játékosa. De rajtuk kívül is kevés olyan futballista van mindkét oldalon, aki azóta nem váltott klubot.

FA-kupa döntőt felvezető online adásunkban amellett, hogy megnéztük, ki az a 4-4 labdarúgó egyik vagy másik oldalon, aki 2017-ben a kezdőben kapott helyet, és ma is az Arsenalt vagy a Chelsea-t erősíti, különböző szempontokat figyelembe véve megvizsgáltuk, melyik gárda esélyesebb a trófea elhódítására. Online szerkesztőnk, Sztrik Martin a 'legautentikusabb' személyt hívta segítségül, a Premier League és az angol labdarúgás egyik magyarhangját, Márkus Ádámot, aki nem mellesleg a szombati finálé 'házigazdája'. A népszerű kommentátor elmondta véleményét a keretek minőségéről, a két tréner kvalitásairól, megnevezte, ki vagy mi lehet a döntő faktor, és persze azt is megkérdeztük tőle, kit tart esélyesebbnek. Mert amellett, hogy a döntő egyben városi rangadó, a kupasorozat rekordere – tizenhárom 'aranyéremnél' jár az Arsenal –  az elmúlt 13 év legsikeresebb együttesével – ötször diadalmaskodott ez idő alatt a Chelsea – ütközik meg. 

Fenti címünkre utalva: vajon az Ágyúsok mutatója módosul tizennégyre vagy a Kékeké hatra az előbb leírt szempontokat figyelembe véve? Szombaton, 17.45-től minden kiderül, hiszen jön élő közvetítésünk a Spíler 1-en! Tarts velünk, fenti videónkra kattintva pedig tekintsd meg az online felvezetőt. Sőt, írd meg nekünk Te is a véleményed Facebook- vagy Instagram-posztunk alatt!


2020. július 31. 14:31

Címkék: labdarúgás Premier League Spílerek


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS