PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Óriási fordulat a BL-ben, történelmi mérkőzés(ek) a La Ligában

Az eddigi legjobb kínálat?

Három héttel ezelőtt újabb videósorozatot indítottunk Retró Spíler címmel, négy jól ismert főszereplővel: Matuz Krisztiánnal, Farkas Norberttel, Somos Ákossal és Márkus Ádámmal, akik minden vasárnap a következő héten esedékes, általuk kommentált mérkőzésekről osztanak meg érdekességeket, ha úgy tetszik, kedvet csinálnak az archív, ám emlékezetes párharcokhoz, ugyanis az elkövetkező időszakban – amíg persze nem látunk ismét élő sporteseményt – nagy izgalmakkal árasztjuk el a Spíler1 és Spíler2 csatornáját.

Ezúttal talán még az eddigieknél is pikánsabb párharcokkal jelentkezünk, amelyek egytől egyig óriási izgalmakat tartogattak és tartogatnak most is, na meg persze szolgáltattak meglepetést is bőven. A Bajnokok Ligájában a Barcelona egymást követő két évben mutatott szárnyalása, illetve mélyrepülése lesz terítéken, a La Ligában történelmi jelenetsorokat mutatunk, a Premier League-ben pedig az Arsenal hősi korszakának legjobb találkozóit tettük be a kínálatba. S, hogy a négy 'magyarhang' hogyan vélekedik az általa közvetített meccsekről, azt a videóra kattintva megtekintheted.


2020. május 24. 14:28

Címkék: labdarúgás Spílerek


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS