PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Revánsra készül a Veszprém
Revánsra készül a Veszprém

Októberben a szezon egyik legnagyobb meglepetését okozta a bakonyiak soron következő ellenfele.

Nyolcadik SEHA Liga-meccsére készül a Veszprém, amely a legutóbbi időben sorra sikerrel vette aktuális akadályát. A szerdai ellenfél a csoport negyedik helyén álló, Eurofarm Pelister csapata lesz. Októberben óriási meglepetésre az észak-macedónok nyertek, azóta azonban sok víz lefolyt a Séden (Veszprém folyója). A bakonyiak minden sorozatot figyelembe véve, tizenhét meccsükből tizenhatot megnyertek, csak Kielcében kaptak ki Bajnokok Ligája mérkőzésen, a Borut Mackovsek vezette védelem összeállt és úgy tűnik az új igazolásokat, mint Rasmus Laugét, vagy Vuko Borozant is sikerült beépíteni a gépezetbe. Az azóta eltelt időszakban azonban több veszprémi kulcsember is komoly sérülést szenvedett. Kentin Mahéra, Lékai Mátéra és Kent-Robin Tönnesenre sem számíthat jó ideig David Davis mester. A két együttes közt azonban papíron így is akkora a különbség, hogy a magyar bajnoknak sikerrel kell vennie ezt az akadályt.

Az észak-macedónok negyedik helyen állnak a SEHA Liga B csoportjában, három győzelemmel és öt vereséggel, innen azonban már aligha vezet feljebb az útjuk, az egy meccsel kevesebbet játszó Zagreb ugyanis 15 pontos (a SEHA-ban 3 pont jár egy győzelemért). Legveszélyesebb játékosuk Lovro Jotic, aki eddig nyolc meccsen 41-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját, amivel a góllövlista harmadik legeredményesebbje. 

A közvetítés részleteiről itt tudhatsz meg többet.


2019. december 11. 9:46

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS